9. Çanakkale Bienali’nde “Kamusal Alanda Sanat” paneli düzenleniyor

4 Ekim-11 Kasım tarihleri arasında “Zamana Bırakmak” temasıyla gerçekleştirilen 9. Çanakkale Bienali’nde, Kale Grubu’nun desteğiyle düzenlenecek olan “Kamusal Alanda Sanat” paneli, sanat ve mimarlık alanından uzmanları bir araya getirecek.

327

“Zamana Bırakmak” temasıyla, 4 Ekim-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 9. Çanakkale Bienali’nde; Kale Grubu’nun kurumsal desteği ve Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'nin (KTSM) yürütücülüğüyle bienal kapsamında düzenlenecek olan “Kamusal Alanda Sanat” başlıklı panelde iş insanı Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay da konuşmacı olarak katılacak.

Düzenlenen panelle ilgili olarak yapılan açıklamada; "Sanat, mimarlık ve tasarım alanından farklı kuşaklardan uzmanların, kamusal sanat uygulamaları, sanat ve mimarlık alanlarında özgün örnekler ve Çanakkale’ye özgü tarihsel ve kültürel katmanlar üzerine fikir alışverişlerinde bulunacakları çalıştayın sonunda aynı isimle 'Kamusal Alanda Sanat' başlıklı bir panel gerçekleştireceğiz. 9. Çanakkale Bienali kapsamında gerçekleştireceğimiz 'Kamusal Alanda Sanat' panelimize herkesi bekliyoruz. Panelimiz; 20 Ekim Pazar günü, saat: 14.00’te Çanakkale Bienali İnisiyatifi Yönetici Küratörü ve Eş Direktörü, Çanakkale Bienali İnisiyatifi (CABININ) Deniz Erbaş’ın moderatörlüğünde StudioMAHAL’de gerçekleşecek. Panelde; Zeynep Bodur Okyay, Esra Carus, Yılmaz Değer ve Prof. Dr. Asu Aksoy konuşmacı olarak yer alacaklar" denildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş