“Zaten bütün gazeteciler soytarı”

Doğan Haber Ajansı Ezine Muhabiri ,ezinegazetesi.com internet sitesi yöneticisi Arzu Sezek, ismini G.A. olarak bildiren bir kişi tarafından telefon ile aranarak “zaten bütün gazeteciler soytarı” şeklinde tüm meslektaşlarını da kapsayan bir hakarete maruz kaldı.

639
Doğan Haber Ajansı Ezine Muhabiri, ezinegazetesi.com internet sitesi yöneticisi Arzu Sezek kendisi nezdinde tüm gazeteciler için yapılan bu hakaretin kabul edilemeyeceğini bildirerek savcılığa dilekçe ile şikâyette bulundu.Sezek, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım sonrasında böyle bir hakarete maruz kaldığını belirterek aynı zamanda bu kişinin tüm gazetecileri hedef alan hakaretine karşı tepki gösterilmesi gerektiğini belirtti.
 
 
Gazeteciler tepkili
Gazetecileri soytarı olarak suçlayan bu şahsın aynı zamanda gazetecilerin emeklerinin ürünleri üzerinden para kazanan bir şirket sahibi olması ‘yediği kabı pislemek’ olarak yorumlandı. Çanakkale’deki gazeteciler bu kişinin, Arzu Sezek nezdinde tüm gazetecilerden özür dilemesini bekliyorlar. Özür dilemediği takdirde teşhir edileceği ve gazetecilerin ortak tavrı ile kendisine tepki gösterileceği bildirildi.
Paylaş