“Yaşlılar baş tacımızdır”

AKP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Madak, Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, yaşlılarımıza sahip çıkmamız gerektiğini ve onların yaşayan değerlerimiz olduğunu belirtti.

475
 
 
AKP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Madak, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı. Her insanın, beşikten mezara kadar, ömrünün her evresinde ilgiye ve insanca yaşama hakkına sahip olması gerektiğini belirten Erdoğan Madak, ömürlerinin en verimli, en üretken yıllarını ülkesine ve milletine hizmet ederek geçiren yaşlılara hürmetlerini sundu. Erdoğan Madak, Yaşlılar Haftasıyla ilgili açıklamasında şunları belirtti: “Yaşlılarımızın kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri bir ortamı hazırlamalı, onların hayat standartlarını yükseltmeli, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmemeliyiz. Yaşlılarımızın tecrübelerinden, birikimlerinden istifade etmeliyiz. Günlük hayatı zorlaştıran koşulları yaşlılarımız için kolaylaştırmalı, yaşlılarımıza sahip çıkmalı, sevgi ve saygı göstererek daima el üstünde tutmalıyız.” dedi.
 
“Yaşlılar dün ile bugün arasında köprüdür”
Yaşlıların dün ile bugün arasında adeta bir köprü olduğunu belirten AKP`li Madak, milletvekili olması durumunda yaşlılara sunulacak hizmetlerin kalitesinin artırılması, yaşlıların daha iyi imkânlara kavuşması, yaşama sevinçlerini kaybetmemelerinin sağlanması ve sevdikleriyle bir arada sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmeleri için elinden gelen herşeyi yapacağını da belirtti. Madak açıklamasını “Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız.” diyerek tamamladı.
Paylaş