havadurum

“Vatanımızı önce Çanakkale’de kazandık”

Bir takım çalışmalar ve incelemeler için Çanakkale’de bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman ve Daire Başkanı Sedat Yılmaz Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezini ziyaret etti.

269
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman ve Daire Başkanı Sedat Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çanakkale İl Müdürü Namık Güver Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuz eşliğinde Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’ne geldiler. Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Müdürü Ozan Hacıalioğlu tesis hakkında bilgiler verdikten sonra Çanakkale Savaşları’nın simüle edildiği salonlara geçildi. Milli Parkı Müdürü Ozan Hacıalioğlu ve tesis müdüresi Ayla Varlık misafirlere tesis çıkışındaki müzeyi gezdirdiler.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman tesis çıkışında tüm emeği geçenlere teşekkür ederek; “97 yıl önce gelecek nesiller ve vatanımızın bağımsızlığı için hiç düşünmeden Şehitliğe koşan atalarımızı minnetle anıyoruz, onlar sayesinde vatanımızı önce Çanakkale’de kazandık” dedi. Daha sonra heyet Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuz ile tesislerden ayrıldılar.
Paylaş