havadurum

“Tüm sorunlara çare olmaya ant içiyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Halil Rüştü Akgün, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

650
 
Dünya Kadınlar Günü`n de kadınlara karanfil dağıtan MHP Çanakkale Belediye Başkan adayı Halil Rüştü Akgün; “Şehrimizin geleceğinin şekilleneceği ve tüm canlıları ile özgür ve yaşanabilir Çanakkale’nin yeniden planlanacağı 30 Mart 2014 seçimlerine, Milliyetçi Hareket Partisi olarak yoğun bir çalışma temposu ile hazırlanıyoruz. Bu hazırlıkta, genci ,yaşlısı , kadını , öğrencisi , işçisi, memuru, emeklisi ile şehrimizin tüm kesimlerine ulaşmaya ve en azından hayır dualarını almaya çalışıyoruz. Şehrimizin son 25 yılda birikmiş onlarca derdi, sıkıntısı olduğunu da vatandaş ile buluşmalarımızda, ne yazık ki tekrar tekrar duyuyor ve yeniden görüyoruz” dedi.
 
 
“30 Mart sıkıntılara dur deme tarihidir”
“Ziyaretlerine tüm hızımızla devam ettiğimiz STK’lar ve esnaf gezilerimiz de, bu şehrin layık ile yönetilmediğini duyduğumuz gibi, en az bir o kadarda ülkenin genelinin hak ettiği değerde idare edilmediğini işitiyor ve birebir vatandaş ile konuşuyoruz” diyen Akgün; “Bu şehrin artık iş bilmezlere, oturduğu yerden yöneten siyasi tembellere tahammülü kalmadığı gibi, ülkemizin de adaletsizliklere, yolsuzluklara, ötekileştiren söylemlere, hukuku yok saymak bir tarafa hukuku taraf olmaya iten yönetime, tahammülü de sabrı da kalmamıştır. 30 Mart tarihi, yerelde Çanakkalelilerin, genelde tüm Türkiye’nin, artık herkesçe hissedilen sıkıntılara dur deme tarihidir. 99. yıl dönümünü kutlayacağımız Çanakkale Zaferi, inşallah şehrimizin ve ülkemizin de tüm bu sıkıntılardan kurtulacağı 30 Mart’a bir başlangıç olacaktır. Çanakkale insanın yerel seçimlerde neler beklediğini ve belediyecilik hizmeti olarak neler beklediğini çok iyi biliyoruz. Çanakkaleli; altyapı ve otopark sorunları çözmüş, bütün vatandaşlarını merkezine alan yönetim istiyor. Çanakkaleli; şehrinin sahip olduğu tarihi ve turistik yönlerinin iyi tanıtılıp kullanıldığı ve bu suretle esnafının yüzünü güldüren bir belediye istiyor. Çanakkaleli; diktatörlük kokan bir bencil yönetim istemediği gibi, şehrin problemlerini sorun anında değil, sorun oluşmadan çözen ve şehri ile bir bütün olan bir belediye istiyor. Çanakkaleli; milli ve manevi değerlere önem veren, milli kıymetleri ayakları altına değil başının üstünde gören bir bakış açısı istiyor. Çanakkaleli; içtiği suyun fiyat yarışına sokulmasından önce içebileceği bir su istiyor. Çanakkaleli; çalışmayı ibadet kabul eden, milli hasletlerini hizmet aşkıyla harmanlayan,hizmette hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, sadece halka hizmete odaklanan bir belediye istiyor. Çanakkaleli; adalete, hukukun üstünlüğüne, yetim malının ve kul hakkı yemenin hiçbir inançta yeri olmadığına inanan ve bu düsturda yaşayan onurlu bir yönetim istiyor. Çanakkaleli; yaşlısına ve engellisine, ücretsiz `Engelli Taksi` , öğrencisine `Ucuz ulaşım-Ucuz beslenme` , ev kadınlarına `İşim evim` projesi ile ek gelir, memur ve işçisine çocukları için ücretsiz `Bizim Kreş` projeleri istiyor. Dokunan, düşünen, hisseden ve aşkla sorunlara odaklanan bir belediye istiyor. Büyük bir aile olan Milliyetçi Hareket Partisi olarak; sahipsizlerin sahibi, çaresizlerin çaresi olmaya, Allah nasip ederse yerel de ve genelde oluşturulan tüm sorunlara çare olmaya ant içiyoruz. Mensubu olmaktan büyük bir gurur duyduğumuz bu yüce millete ve yaşadığımız için her gün şükrettiğimiz bu güzel şehrimize hizmet etmek, bizim için onurların en büyüğüdür” şeklinde konuştu.
Paylaş