“Teşekkürler Çanakkale bir dönem daha...”

Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP adayı Ülgür Gökhan, geçmiş dönemin değerlendirmesini yaptığı, gelecek dönem ile ilgili projelerini anlattığı ve meclis adaylarını tanıttığı toplantısını hafta sonu Truva Otel`de gerçekleştirdi. Partilerin ve Çanakkale halkının büyük ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında, 2002-2014 yıllarını kapsayan iki buçuk dönemlik destekleri için Çanakkale halkına teşekkür eden Başkan Gökhan, gelecek dönemde de aynı anlayış ile çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

994
 
“Ben 2002 yılında sayın İsmail Özay`dan bayrağı devralarak Çanakkale`nin 12`nci CHP`li Belediye Başkanı olarak görev aldım” diyen Gökhan, “2004 ve 2009 yıllarında iki durağımız oldu, sizler bana `durma devam et` dediniz. Sahip olduğum dünya görüşüne güvendiniz, beni `şehr-i emin` olarak seçtiniz. Şehr-i emin; O şehrin `güvenilir insanı` anlamına gelir. Kendisine güvenilerek emanet edilen makamda, şehri başarıyla temsil etmeyi halkın, kaynaklarını doğru ve yerinde kullanmayı, kendisini o makama layık gören-görmeyen herkesin eşit koşullarda kardeşçe, huzurla, barış içinde mutlu yaşamasını sağlamayı gerektirir” ifadelerini kullandı.
 
“Sizler de bana güvendiniz, emanet ettiniz” diyen Gökhan, şu sözlerle teşekkür etti; “Ben de aldığım değerli emaneti, her zaman `en kıymetlim` kabul ederek, Çanakkale gibi tarihsel sorumluluğu büyük bir kentin belediye başkanı olmanın haklı gururunu yaşarken omzumdaki sorumluluğun büyüklüğünü de hiç unutmadım. Teşekkürler Çanakkale; teşekkürler dükkanının önü kazıldığında, `olsun başkanım, sokağımız daha güzel olacak` diyen esnafıma, teşekkürler sosyal yaşam evlerinde yaşamın içine katılıp daha dik duran kadınımıza, teşekkürler yağmurda, karda, kızgın güneşin altında çalışan işçi arkadaşlarıma, teşekkürler Kazdağları direnişimizde kentine sahip çıkanlara” şeklinde konuştu.
 
Katılımın yoğun olduğu toplantıda Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, İl Başkanı Hamza Karagöz, Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydan da birer konuşma yaptılar. AKP iktidarının, Başbakan Erdoğan`ın ve AKP Çanakkale adayı Mehmet Daniş`in eleştiri oklarının hedefi olduğu toplantıda Başkan Gökhan, geçmiş dönemin hesabını verirken, gelecek dönem için de projelerini anlattı. Berkin Elvan ve Gezi parkı şehitlerini de unutmayan Başkan Gökhan`ın proje ve aday tanıtım toplantısının ayrıntıları yarın Gazetemiz OLAY`da...
Paylaş