havadurum

“Sloganımız; Kepez’e huzur gelecek”

AKP Kepez Belediye Başkan aday adayı Ülkü Ay, geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen temayül yoklamasının sonucunu değerlendirdi. 647 üyenin oy kullandığı temayül yoklamasında 4 adayın yarıştığı adaylardan İsmail Yaşar Oğuz’un 640 geçerli oyun 389’unu aldığı öğrenildi. AKP Kepez’de Oğuz ile şans arayacak.

851
30 Mart`a kadar `Kepez`e Huzur Gelecek` sloganıyla yola devam edeceklerini ve zafere ulaşacaklarını belirten AKP Kepez Belediye Başkan aday adayı Ülkü Ay; “Gerçekleştirilen temayül yoklaması sonucunda partimizin kıymetli üyelerinin takdiri ile her bir adayımız, her biri, birbirinden kıymetli oylar almış ve sandıktan dört aday adayının dostluğu çıkmıştır. Ben şahsım ve ekibim adına, bizlere oy veren her bir üyemize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bize inanan ve desteğini esirgemeyen bir kişinin dahi değeri ölçülemez büyüklüktedir. Seçim öncesi yapmış olduğum konuşmada, diğer aday adayı arkadaşlarımla kol kola girdiğimiz salondan yine kol kola çıkacağımızı söylemiştim. Dediğimiz oldu ve o salondan yine kol kola çıktık” dedi. “Bu seçim sonucuyla; Ak Parti`nin Kepez Belediye Başkan Adayı`nın belirlenmesi yolundaki aşamalardan ilki yerine gelmiş oldu. Kepez`deki üyelerimizin bir kısmı, bu seçimde genel eğilimlerini ortaya koymuştur” diyen Ay; “Bundan sonraki süreçte, 30 Mart 2014`te sandığa gidecek olan Kepez Halkı`na genel eğilimleri sorularak yapılacak olan kamuoyu araştırması vardır. Devamında ise İlçe, ve İl başkanlıklarımızın hangi adayın zaferi kazanabileceğini değerlendirmesi ve nihayetinde Ak Parti Genel Merkezi`mizin kararı ile Ak Parti`yi zafere taşıyacak ismin ilan edilecektir. Bizlere inanan ve güvenen dostlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Çünkü, bugün Kepez Belediye Başkanlığı koltuğunu işgal eden Ömer Faruk Mutan adındaki o zat`ın, temayül yoklamasında bize oy verilmemesi için çabalamasına rağmen etrafımızda kenetlendiler. İl ve İlçe Başkanlarımızın cevapsız bırakmayacağına inandığımız bu davranışıyla Mutan, kendi karakterine yakışanı yapmıştır” şeklinde konuştu.
 
“Hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz”
Ay sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Biz yola çıkarken; Kepez`e huzur gelecek diyerek, beldemizin büyümesi ve esnafımızın, halkımızın ekonomik durumlarını daha da iyileştirerek refah içinde yaşamalarını hedefledik. Bu hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Projelerimizle sizlerin karşısına çıkarak, Kepez`i nasıl kalkındıracağımızı anlatacağız. Hep birlikte Kepez`i, sokaklarında binlerce üniversite öğrencisinin huzur içinde dolaştığı, Tıp Fakültesi Hastanesi ile daha da büyüyen bir sağlık merkezi haline getireceğiz. 30 Mart 2014, Kepez`de Mutan`ın gidişi ve huzurun gelişi olacaktır. 30 Mart`a kadar Kepez`e huzur gelecek sloganıyla yolumuza devam edecek ve zafere ulaşacağız.”
Paylaş