“Sizi hiç unutmayacağız”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Vali Güngör Azim Tuna’nın Eskişehir`e atanması nedeniyle duygu ve düşüncelerini kamuoyuyla paylaştı.

634
Görev süresi içerisinde Çanakkale`ye katkılarından dolayı Vali Güngör Azim Tuna`ya teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin; “Tüm valilerimizin her birinin gönlümde ayrı bir yeri oluşmuştur. On beş sene öncesi ile iki sene öncesi valim gönül bahçemde dün gibi kalmakta ve kalacaktır. Her biri üstün gayret gösterdiler ve her birinin çok büyük emekleri geçti. Bugüne geldik; başarılarından dolayı terfi eden ve en az 20 kat daha büyük bir bütçeyi idareye görevlendirilen Sayın Valimiz Güngör Azim Tuna beyefendiyi terfi etmenin verdiği neşe-keyif ile bulacağımı beklerken, üzüntü- mahzunlukla görünce çok şaşırdığımı ve böyle bir olay ile ilk defa karşılaştığımı da söylemeden geçemem. Günlerce düşündüm ve Sayın valilimizin maneviyatının ne kadar yüce olduğu idi olay. Başka da izahatı yok” dedi.
 
“Çanakkale’niz Eskişehir’imizi geçecektir”
Çanakkale`ye olan katkılarının boşa çıkmadığını göstermek için de Vali Tuna`ya söz veren ÇTSO Başkanı Bülend Engin, beş yıl sonraki Çanakkale’nin Eskişehir’i geçeceğini ifade ederek; “Toprağın vatan olduğu bu kutsal topraklar için Atalarına sahip çıkabilmenin yani onlara layık olabilmenin maneviyatı, onun ürünüdür. Sizi hiç unutmayacağız, öyle bir lüksümüz de yok, sizin gönlünüzdeki Çanakkale için, sizin bizlerden beklentiniz daha çok çalışma adına durmayacağız, daha çok çalışacağız. Gözünüzün arkada kalmaması için ant içiyoruz; beş yıl sonraki Çanakkale’niz Eskişehir’imizi geçecektir. Sizi daima minnet ve şükranla anacağız” diye konuştu.
Paylaş