“Oyların artması tesadüf değildir”

2014 yerel seçimleriyle ilgili ORC araştırma şirketinin yaptığı ankette CHP yüzde yüzde 40,4 ile birinci parti olarak ortaya çıktı. CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan ile İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP`nin açık ara önde olduğu anketi değerlendirdi.

679
Anket ile ilgili düşüncelerini kamuoyuyla paylaşan CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, her geçen gün CHP`nin oy oranının arttığını ve bu artışın bir tesadüf olmadığını ifade ederken, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz ise CHP`nin oy oranının daha yüksek olduğunu ve bu nedenle yapılan anketlerin gerçeği yansıtmadığına dikkat çekti. Konu ile ilgili değerlendirmelerini aldığımız CHP İl Başkanı Hamza Karagöz; “Bana göre bu anketler gerçeği yansıtmayacak. Çünkü, bizim oyumuz %60`ın altında değil. CHP`nin oy oranı daha yükseklerde” dedi.
 
“Çanakkale`de seçimi zaten kazanırız”
CHP Çanakkale İl Örgütü`nün önemine dikkat çeken CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan ise oyların artmasının tesadüf olmadığını söyledi. CHP olarak Çanakkale`de seçimi kazanacaklarını kaydeden Soydan, belediye ve il genel meclisinde tek başına iktidar olmayı hedeflediklerini ifade ederek; “CHP Çanakkale İl Örgütü, Türkiye`nin en önemli örgütlerinden biridir. Çanakkale`de yıllardır partinin oyları sürekli artmaktadır. 2 genel seçimde oyları ikiye katladık. Bu tesadüf değildir. Çanakkale İl Örgütü; ilçe başkanlarıyla, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, tüm ilçeleriyle ve tüm beldeleriyle çok çalışkan aktif bir örgüt haline gelmiştir. Türkiye`nin içinde bulunduğu durumu çok iyi irdeliyoruz. Bu anlamda bütün arkadaşlarımız fedakarca çalışıyor. CHP Çanakkale İl Örgütü, Türkiye`de oyları en çok arttıran 2 örgütten bir tanesidir. Bunda partililerin çok büyük bir başarısı ve emeği vardır. Oyların artması tesadüf değildir. Bu, halkla ve esnafla bütünleşmemizin bir sonucudur. Köy köy, kasaba kasaba, belde belde, dükkan dükkan, ev ev, dolaşarak emek sarfediyoruz. Bununda karşılığını görüyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Çanakkale`de seçimi zaten kazanırız. Bunda bir şüphemiz yok. Ama asıl hedefimiz belediye ve il genel meclisinde tek başımıza iktidar olmak” diye konuştu.
Paylaş