havadurum

“Nefes, yürüme ve konuşma vergisi getirebilirler...”

Kentte bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, AKP hükümeti ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.

768
 
CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ve çok sayıda partili ile birlikte kentte bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ile CHP İl Kadın Kolları’nı ziyaret etti.
 
İlk olarak Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bayram Taşyapı’yı ziyaret eden Soydan, kentte yaşanan tüm sorunlar için TBMM’de mücadele verdiklerini söyledi. Ekonomik anlamda dar boğaza giren AKP hükümetinin önümüzdeki günlerde nefes alma, yürüme ve konuşma vergisi getirebileceğini belirten Soydan; “Kıdem tazminatından sonra artık sırada ne var diye düşünmeye başladık. Artık hükümetin satacak bir şeyi kalmadı. Herşeyi satmayı planlıyor ama oda kurtarmıyor. Kıdem tazminatı da bittiği zaman bu ülke de ne olabilir? Herşey olabilir. Örneğin nefes alma vergisi getirebilirler, yürüme vergisi ya da konuşma vergisi getirebilirler. Onun için hükümet ekonomik anlamda ömrünü sürdürebilmesi için bunları yapabilir. Bu hükümet her şeyi yapabilir. Önemli olan hükümetin bundan sonra her şeyi yapabileceğini bilip, ona göre davranmak lazım” dedi.
 
Öte yandan Soydan ve berberindekiler, CHP İl Kadın Kolları’nı da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Paylaş