“Ne pahasına olursa olsun 1.Lig’e yükseleceğiz”

Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, 2.ligde mücadele veren Bayan Voleybol Takımı ile ilgili öngörüsünü iddialı şekilde ortaya koydu ve hedeflerini açıkladı...

738
Güneşhan, “Takımımızı elit ekiplerin yer aldığı üst düzey lige çıkarmak istiyoruz. Mevcut kadromuzu koruduk. Portföyümüzü kalitesini kanıtlamış sporcularla takviye ederek, amacımızı gerçekleştireceğiz” dedi...
 
Kent sporuna damgasını vuran ve 12 değişik branşta 1275 lisanslı sporcuyu bünyesinde bulunduran Çanakkale Belediyespor yeni sezonda hedef büyütecek.Yıllardan buyana 2.ligde mücadele veren, Türkiye finallerinde çok istemesine rağmen talihsizlikler yaşayıp, 8 sezondan buyana hayallerine gerçekleştiremeyen Bayan Voleybol Takımını bu kez 1.lige çıkarmada kararlı olan Mavi-Beyazlı Kulüpte Başkan İsmet Güneşhan oldukça iddialı konuştu.
 
Güneşhan “Önümüzdeki sezon ne pahasına olursa olsun Bayanlar Voleybol Takımımızı 1.lige çıkaracağız. Kulüp olarak büyük fedakarlıklar yapıyoruz. Geçen sezonki kadromuzu koruduğumuz gibi, yetenekli ve kariyerleri belli sporcuları da bünyemize katıyoruz. Teknik Heyetimiz yine baş Antrenör Vedat Mekik ile Antrenör Faruk İlker Tümer’den oluşacak. Esenler’deki 1500 seyircili kapasiteli Anafartalar Spor Salonu’nun zemininin değişmesi durumunda resmi lig maçlarımızı orada oynayacağız. Bunun için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşmelerimiz sürüyor. Muhtemelen 6 Ağustos 2012 pazartesi günü yeni sezon çalışmalarına başlayacağız. Çanakkale’de ve kent dışında düzenlenecek özel turnuvalarda takımımız sezon öncesi testten geçecek. Bu arada geçen yıl olduğu gibi yine Tele Dünya Türkiye Kupası maçlarına katılacağız. 2012-2013 sezonunda mücadele vereceğimiz 2.ligi şampiyon olarak tamamlayıp,1.lige yükselmek istiyoruz” diye konuştu.
 
Çanakkale Belediyespor gençleri kucaklıyor
Bu yıl, Mavi-Beyazlı Kulübün Yaz Spor Okullarında 120 öğrenci Yüzme, Basketbol ve Voleybol branşlarında nazari ve tatbiki eğitim görüyor. Yüzmede Antrenörler Serap Elibol, Ezgi Karakaş,Yalçın Keske, Basketbol’da çalıştırıcılar Faruk İlker Tümer, Berkay Girgin ve Pınar Gedik, Voleybol’da Gökhan Egeli, Gonca Öden ile Sezin Engin kulübün olanakları ile gençleri yarınların yıldız sporcuları olarak hazırlıyor. 11 Haziran’da başlayan ve 11 Eylül 2012 tarihine kadar devam edecek yaz spor okullarında başarılı olan sporcu adaylarına birer sertifika verilecek.
 
Cahit Göveren
Paylaş