havadurum

“Markalaşma bir kültürdür, Kepez bu kültürün başkentidir”

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, ziyaretçilerini ağırlıyor. Mutan, Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen`in ziyareti sırasında yaptığı açıklamasında ““Markalaşma bir kültürdür. Kepez bu kültürün başkenti olma yolundaki hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

1116
Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan`ı son olarak, Dardanel Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen,Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ve Devrimci İşçi Sendikalarına bağlı Genel İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Erdinç Uslan ziyaret etti. Kepez Belediye Başkanı Mutan, Dardanel Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen’le yaptığı görüşme sonrasında “Markalaşma bir kültürdür. Kepez bu kültürün başkenti olma yolundaki hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Bir dünya markası olan Dardanel mevcut yapısını kentin kimliği değiştirecek dev bir projeyle buluşturmayı planlamaktadır. Çanakkale İnşaat Sektörüne damgasını vuracak Kepez`deki Dardanel Fabrikası alanın planlamasının temelleri atılacak. Belediye olarak kentin büyümesine katkı sunacak her türlü planlamanın ve yatırımcının yanındayız. Kepez`imize hayırlı olsun” açıklamalarında bulundu.
 
 
“Sorunları birlikte aşacağız”
Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ile Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses ve Ufuk Gönenç de Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan`ı makamında ziyaret etti. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ve yanındaki heyet, Kepez Belediyesi Yeni Hizmet binası için hayırlı olmasını dilerken ulaşım konusundaki sıkıntılar ile ilgili Başkan Mutan`dan Bilgi aldılar. Kepez Belediye Başkanı Mutan "Şehir İçi ulaşımda söz sahibi iki kurumun idarecilerini yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kent yaşamında hizmet noktasında sorunların tükenmediği bir hizmettir ulaşım. Belde olarak bizde merkeze entegre olduğumuz için sorunlar her noktada aşağı yukarı aynı. Bunları hep birlikte aşacağımız, bitirmesek bile en aza indireceğimiz inancındayım. Hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
 
 
“Hep birlikte el ele”
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu`na (DİSK) bağlı Genel İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Erdinç Uslan ve yönetim kurulu üyeleri de Kepez Belediye Başkanı Mutan`ı makamında ziyaret ettiler. Genel İş Sendikası Şube yönetiminin bu ziyaretinde konuşan Başkan Mutan, "Belediye olarak hizmet noktasında mesaimi paylaştığım işçi arkadaşlarımın sendikal alanda temsilcileri olan Genel İş sendikası Çanakkale şube yönetimin bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele daha iyisini üretmeye, daha güzelini kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.
Paylaş