“Kanunun gereği neyse biz onu yaparız”

Çanakkale’ye yapılması planlanan Forum Alışveriş Merkezi’nin havaalanı engeline takıldığını kamuoyuna ilk kez duyuran gazetemizin yaptığı haberin yankıları sürüyor. 15 Ekim tarihinde “FORUM havaalanına tosladı!” başlığı ile okuyucularımıza duyurduğumuz haber sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, FORUM alış veriş merkezinin yasal engele takıldığını doğrulamış ve sürecin tamamlanmadığını dile getirmişti.

975
Son günlerin tartışma konusu olan Forum alışveriş merkezinin yasal engele takılması ile ilgili süreç devam ederken, Multi Development şirketi adına açıklama yapan Commercial Director Ece Çırakoğlu: “Kanunun gereği neyse biz onu yaparız” dedi.
 
Çanakkale Havaalanı’nın üç bin metre mesafeden daha yakında olduğu için yapımı yasal engele takılıp Forum Alışveriş Merkezi projesinin durdurulmasıyla şaşkına dönen Çırakoğlu; “Böyle bir engelleme ile ilk defa karşılaşıyoruz, şu anda bir aksiyon planımız yok” dedi.
 
 
Son günlerin tartışma konusu olan Forum alışveriş merkezinin yasal engele takılması ile ilgili süreç devam ederken Forum alışveriş merkezlerinin sahibi Multi Development şirketi adına açıklama yapan Commercial Director Ece Çırakoğlu: “Kanunun gereği neyse biz onu yaparız” dedi.
 
Askeri ve sivil uçuşlar için kullanılan ve pist uzatma çalışmaları devam eden Çanakkale Havalimanı ile ilgili havaalanına üç bin metre mesafeden daha yakında olduğu için yapımı yasal engele takılan Forum Alışveriş Merkezi projesinin durdurulması ile ilgili Multi Development şirketi yetkilileri “ Böyle bir engelleme ile ilk defa karşılaşıyoruz, şu anda bir aksiyon planımız yok” dediler.
 
Multi Development şirketi adına açıklama yapan Commercial Director Ece Çırakoğlu: “ Kanunun gereği neyse biz onu yaparız. Kanuna karşı gelmemiz diye bir şey söz konusu olamaz. Biz firma olarak Çanakkale’ye bir yatırım yapmak istiyoruz. Ama ulaşım da bir yatırımdır. Açıkçası konuyu derinlemesine değerlendirmeden önce bir açıklama yapmamız doğru değil. Biz de firma olarak havaalanı ile ilgili bir engelleme ile ilk kez karşılaşıyoruz, şu anda bir aksiyon planımız yok. Gelişmeler neticesinde açıklamalarımızı basın danışmanımız aracılığı ile kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
Paylaş