havadurum

“Halkın yanında olan her hareket başarıya ulaşacaktır”

24. Dönem CHP Milletvekili Adayı Bülent Öz, her zaman olduğu gibi halkın arasında olmaya devam ediyor.

625
 
Çan ilçesinde köy ziyaretleri yaparak  halk ile buluşan 24. Dönem CHP Milletvekili Adayı Bülent Öz, halkın yanında olan her hareketin başarıya ulaşacağını belirterek; “Seçim dönemi hep şunu söyledim; vatandaş yanında olduğunu hissedeceği bir yapı istiyor. Bu ziyaretimiz bize gösterdi ki; halkın yanında olan her hareket başarıya ulaşacaktır. Geçen gece yaptığımız bu ziyaretle bunu ispat ettiğimizi düşünüyorum. Üstelik kış şartlarında, yoldan dolayı zor gittiğimiz o köydeki vatandaşlar bizleri görünce nasıl mutlu oldular anlatamam. Bu duyguyu yaşamak çok güzeldi” dedi.
 
Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Öz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Şunu anlayalım artık; Gerçi geç bile kaldık. Enerjimizi parti içi mücadeleye harcamak yerine, parti dışı çalışmalara ağırlık vermekten başka çıkar yol yoktur. Halkın arasında olmak ve haklı davamızı bıkmadan, usanmadan anlatmak anlatmak anlatmak zorundayız.  Tek çıkar yol budur. Sadece seçim dönemlerinde yapılan siyasi çalışmaların yeterli olmadığını görmemiz gerekiyor.  Geçen gece gittiğimiz köyde vatandaş bize bu konuda haklı olarak şikayette bulunuyor. Dolayısıyla halka gitmeyi, halkın yanında olduğumuzu artık göstermek zorundayız” diye konuştu.
 
Açıklamasının sonunda kongre sürecini yaşayacak olan CHP içinde görüşlerini ifade eden Öz; “Ayrıca, şunları da özellikle söylemek isterim ki; CHP’de parti içi mücadelede gruplaşmayı kutuplaşmaya götürmeden kongre sürecini geçirmek son derece önemlidir.  CHP’liler tabandan tavana birlik olup kenetlenmelidir. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere birlik ve beraberlik içerisinde halkın arasında olmayı başlattığımızda zafer için önümüzde hiçbir engelin olmadığını düşünüyorum. İl başkanlığına seçilecek yeni yönetimde bu anlayış içerinde olarak seçimler gelmeden, tüm ilçe teşkilatlarımızla birlikte köylerimizde ve şehir merkezlerinde vatandaşlarımıza yapacağı ziyaretlerle halka giderek politikalarımızı şimdiden anlatmaya başlamalıdır” şeklinde konuştu.
 
Paylaş