“Halkın sağlığı ile oynayan firmalar deşifre edilsin”

Tüketicileri yakından ilgilendiren gıda konusundaki tereddütler ve tehlikelere her gün bir yenisi daha eklenirken, TÜKODER Çanakkale Şube Başkanı Ali Rıza Berkit tarım bakanlığına çağrıda bulundu. Sütle başlayan ardından tavuk ürünleri ile devam eden süreç tüketicileri derin derin düşündürüyor. TÜKODER Çanakkale Şube Başkanı Ali Rıza Berkit, “Halkın sağlığı ile oynayan firmalar deşifre edilsin” dedi.

381
Tüketicileri yakından ilgilendiren gıda konusundaki tereddütler ve tehlikelere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Sütle başlayan ardından et ve et ürünleri, ekmekle devam eden süreç tüketicileri derin derin düşündürüyor. Tüketicileri Koruma Derneği (TÜKODER) Çanakkale Şube Başkanı Ali Rıza Berkit, “Tarım bakanlığı halkın sağlığını bozan kurum ve kuruluşları deşifre etmeli” dedi.
 
“Denetimler artmalı”
Tüketicilerin her anlamda büyük sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu bildiren Tüketicileri Koruma Derneği (TÜKODER) Çanakkale Şube Başkanı Ali Rıza Berkit, “Geçtiğimiz aylarda süt şimdi tavuk, ekmek hala açıkta satılıyor. Tarım Bakanlığı denetim konusunu gözden geçirmeli. Hastaneler tıklım tıklım dolu. Hastaneleri modernleştirmek iyi ama hastaneye gelmeden önce önlem almak lazım. Su da mı? Ette mi? Sütte mi? Nerede sorun varsa çözülmesi gerekli. Denetimler artmalı” dedi. Firmaların deşifre edilmesi gerektiğini bildiren Berkit; “Halkın sağlığını bozan kurumlar deşifre edilmeli tüketici bunlardan haberdar olmalıdır” şeklinde konuştu.
Paylaş