havadurum

“Esnafımız sürekli desteklenmeli”

Milliyetçi Hareket Partisi`nin Belediye Başkan adayı Halil Rüştü Akgün, Küçük Sanayi Sitesi`nde işçilerle bir araya geldi.

672
 
Milliyetçi Hareket Partisi üyelerinin yanı sıra Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Kazım Kayhan`ın da katıldığı yemekte konuşan MHP`nin Belediye Başkan adayı Halil Rüştü Akgün; Milliyetçi Hareket Partisi`nin küçük esnafı koruyucu tedbirleri alacağını söyledi. Akgün; “MHP olarak küçük sanayinin ve küçük esnafın sürekli desteklenmesi gerektiğini her platformda söylüyoruz. Milliyetçi Hareketin temel prensibi milli iradeye destek olup uluslararası sermayenin ülke ekonomisinin talan etmesine dur demektir. Milliyetçi Hareketin temel görevi Uluslar arası zincirlerin Türkiye`yi bir köle cenneti haline getirmesine dur demektir. Küçük sanayi sitesi esnafının ekonomik sıkıntılar içerisinde olduğunu biliyoruz. Ama bu sıkıntıların içinde en büyüğünü hükümetin küçük esnaf üzerinde uygulamış olduğu direk ve dolaylı vergilerin büyüklüğü olarak görüyoruz. Siyasi iktidarların mutlaka küçük esnafı ve küçük işletmeciği koruması gerektiğini, o vergilerin gerekirse hiç alınmaması gerektiğini düşünmekteyiz. Aldığımız her sigara paketinde, kullandığımız her mazotta yarıdan fazla vergi vermek zorunda kalıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, küçük esnafı koruyucu tedbirleri alacaktır” dedi.
 
 
“Heryerde göreve talibiz”
Türkiye`de AKP`nin uyguladığı politikaları da eleştiren Akgün; “30 Mart tarihinde bir yerel seçim yaşayacağız. Ülkemizin durumu belli. Bu yerel seçimde Milliyetçi Hareket Partisi, her yerde görevlere taliptir. Çünkü, ülkenin Miliyetçi Hareket Partisi`ne ihtiyacı var. Bir takım çıkar grupları, kendi menfaat düzenlerini koruyabilmek için adeta herkesi düşman göstermekte, kendi hırsızlıkları yakalandığında bu hırsızlıkları araştırma yerine onları yakalayanları cezalandırmakta, kendi düzenlerini korumak için memleketin üniter yapısının bozulmasına bile zemin hazırlayacak fırsatlar yaratmaktadır. 30 Mart tarihi inşallah bunlara son verilme günü olacaktır. Milliyetçi Hareketin iktidarında tekrar güçlü Türkiye sağlanacaktır. Ülkenin ekonomik değerleri yabancılara peşkeş çekilmesine son verilecek” diye konuştu.
Paylaş