“Daniş`in çizgisinden gidiyorum”

Uzun yıllardır AKP Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve 7 Haziran tarihinde yapılacak 2015 seçimleri için aday adaylığını açıklayan Orçun Oktay, “Ustam” dediği AKP milletvekili Mehmet Daniş`in çizdiği yoldan gideceğini ifade ederek, “Daha ileride bir portre çıkarmak için çalışacağım” dedi.

581
AKP Gençlik Kolları Başkanı olarak uzun yıllar partide görev alan ve 7 Haziran seçimleri öncesinde aday adaylığını açıklayarak çalışmalarına başlayan Orçun Oktay, beraberindeki işadamı Mert Mildon ile birlikte önceki gün gazetemizi ziyaret etti. Genel siyasi değerlendirmeler ve seçime sürecine ilişkin görüşlerini paylaşan Oktay, “12 yıldır siyasetin içindeyim” dedi. 15 yaşından bu yana siyaset yaptığını, siyasetin dışında da sigortacılık işleri ile uğraştığını ifade eden Oktay, AKP`nin en genç aday adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor. “Hedefim ustam Mehmet Daniş`in çizdiği yolda çalışmalarını yürütmektir. O hizmet anlayışı ile daha ileri bir portre ortaya çıkarmayı amaçlıyorum” dedi.
 
Birlik ve beraberlik mesajı verdi
Oktay, Çanakkale`nin Türkiye`nin en güzel ve gelişime açık şehirlerinden biri olduğunu ifade ederek, “Çanakkale`de birlik ve beraberlik sağlanırsa, her şey daha kolay olur. Yani siyasi ayrım gözetmeksizin, Çanakkale sorunlarında ve çözümlerinde ortaklaşmamız gerekiyor. Daha önce birlikte iş yapma kültürünün getirdiği birçok olumlu sonucu biliyoruz. Bunu sağlamalıyız” dedi.
Paylaş