“Bu ne biçim iş?”

Çanakkale’de inşaatı devam eden İnönü Köprüsü’nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Sarıçay üzerinden İnönü Caddesi ile Plaj Caddesi`ni birbirine bağlayacak olan ve henüz yapımı tamamlanmayan İnönü Köprüsü’nün vatandaşlar tarafından kullanılması şaşkınlık yarattı. Yapım çalışmalarının devam ettiği köprünün üzerinden vatandaşların geçmesinin engellenmemesi tehlikelere davetiye çıkarıyor.

1151
Daha yapımı tamamlanmadan halkın köprü üzerinden geçmesinin engellenememesine tepki gösteren vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırdı. Herhangi olası bir kazaya  meydan vermemek için söz konusu firma yetkililerini uyaran vatandaşlar; “Bu ne biçim iş. Çalışmalar bitmeden halk köprüyü kullanıyor” dediler.
 
 
Sarıçay üzerinden İnönü Caddesi ile Plaj Caddesi`ni birbirine bağlayacak olan ve henüz yapımı tamamlanmayan İnönü Köprüsü’nün vatandaşlar tarafından kullanılması şaşkınlık yarattı. Yapım çalışmalarının devam ettiği köprünün üzerinden vatandaşların geçmesinin engellenmemesi aynı zamanda tehlikelere davetiye çıkarıyor.
 
Daha yapımı tamamlanmadan halkın köprü üzerinden geçmesinin engellenememesine tepki gösteren vatandaşlar, henüz köprü çalışmalarının bitmeden kullanıma açılmaması gerektiğini ifade ettiler. Meydana gelebilecek olası bir kazada bunun hesabını kimsenin veremeyeceğini ifade eden vatandaşlar, inşaat çalışmalarının devam ettiği sırada köprünün yaya trafiğe noktasında kullandırılmasına şaşırdıklarını dile getirdiler.
 
Yetkilileri göreve çağıran duyarlı vatandaşlar, herhangi olası bir iş kazasına meydan vermemek için söz konusu firma yetkililerini uyararak; “Bu ne biçim iş. Çalışmalar bitmeden halkın köprüyü kullanması  çok yanlış. Bu yanlışlığa nasıl göz yumuluyor anlamış değiliz. Köprüdeki çalışmalar sürdüğü için bir an önce yayaların geçişine yasaklanmalı. Yoksa aksi takdirde hesap verilemeyecek bir olası iş kazası meydana gelebilir. Buradan yetkilileri uyarıyoruz” dediler.
 
Paylaş