“Artık yeter diyoruz!!!!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı İbrahim Tayfun Uğur, son günlere yaşanan terör olaylarına ‘Artık Yeter’ diyerek AKP hükümetine tepki gösterdi.

336
MHP Merkez İlçe Teşkilatı binasında bir basın açıklaması yapan MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Tayfun Uğur, AKP zihniyetinin Kürt açılımı yaparak bölücü terörü daha da cesaretlendirdiğini söyledi. AKP zihniyetinin izlediği politika nedeniyle Türkiye’yi kötü bir duruma sürüklediğini belirten Uğur; “Canı pahasına bu ülkeyi savunan Türk Silahlı Kuvvetleri`nin ve Türk Polisinin daima yanında yer alan ve alacak olan Milliyetçi Hareketçiler olarak, ‘Artık Yeter" diyoruz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de bölücü teröre karşı en etkin tavır sergileyecek olan yegane teşkilat Milliyetçi Hareket Partisidir. AKP zihniyeti, kürt açılımı yaparak bölücü terörü daha da cesaretlendirmiştir. Meclisten aldığı, sınır ötesi operasyon yetkisine rağmen Kandili vurmayan, Barzaninin ayağına gidip beraber türküler söyleyen bu zihniyet, Türkiye`yi bu hale getirmiştir. Bir zamanlar kol kola girdiği, Beşar Esad ile şimdi düşman olan Başbakan ve Dışişleri bakanının yanlış politikaları nedeniyle bölücüler Irak`ın kuzeyinden sonra Suriye`nin kuzeyine yerleşmişler ve oradan da Türk topraklarına geçiş yaparak bölücü terör eylemlerinde bulunmaktadırlar” dedi.
 
“Nereden , nereye.......”
AKP iktidarlığı ile birlikte Türkiye’de bölücü terör örgütünün şehit ettiği asker sayısının hızla arttığını da kaydeden Uğur; “Türkiye`de bölücü terör 2002 yılında Milliyetçi Hareketin, koalisyon ortağı olduğu dönemde tamamen bitmişti. Bölücülerin eylemleri, neredeyse sıfıra inmişti. AKP Hükümeti 3 Kasım 2002 seçiminde, iktidar olduktan sonra Türkiye`nin bölücü teröre verdiği şehitlerimizin sayısı her geçen gün daha da artmıştır. Bölücü terörü bitirmek için, açılım furyası başlatan bölücülerin yıllardır seslendirdiği Kürt sorunu söylemini sürekli kullanan ve taviz üstüne taviz veren AKP Hükümeti bölücü terörün 2002 yılındaki, sıfır noktasından bugün bulunduğu noktaya gelmesinin sorumlusu olmuştur” diye konuştu.
 
“AKP, Türk milletinden özür dilemelidir”
Türkiye’nin bugünkü durumundan AKP hükümetini sorumlu tutan Uğur; “Türk Milletine başsağlığı dileklerinde bulunan AKP iktidarı aslında bölücü terörden bu ülkeyi kurtaramadığı için Türk Milletinden özür dilemelidir. Türk Milliyetçileri ve Türk Milleti bütün bu yaşananları asla unutmayacaktır. Ne teslimiyetçiler Ne mandacılar, Ne himayeciler, bu ülkeyi, bölücü terörden, Milliyetçi Hareketin iktidarında Yine; Türk Milliyetçileri kurtaracaktır” dedi.
Paylaş