7 Ağustos 2024 Çarşamba Günü burç yorumları!

7 Ağustos 2024 Çarşamba günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1779

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Çalışma hayatınızla ilgili ani kararlar vermekten kaçının. Özellikle mali güvenlik ve istikrar bugünlerde sizin ve aileniz için çok daha önemli hale geliyor. Tercihlerinizi bu durumu göz önünde bulundurarak yapmaya çalışın.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Mevcut düzeninizi korumak istiyorsunuz ancak özellikle yakın aile çevrenizden alacağınız haberler nedeniyle bu pek de mümkün görünmüyor. Sakin ve akılcı karşılıklar vermelisiniz. Çünkü keskin sirke küpüne zarar verecek.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Keyifli başlangıçlar için çektiğiniz çilenin son günlerine geliyorsunuz. Bir müddet daha koşturacak, sonrasında ise verdiğiniz emeklerin tadını çıkaracaksınız. Planlı ve sakin davranmakta fayda var.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Maddi kaynaklarınızı arttıracak, iş hayatında fark edilmenizi sağlayacak projelere imza atacaksınız. Bir süredir toplu para bekleyen Yengeçler için bugün bu paralara kavuşmanız mümkün görünüyor.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bu aralar dinlenmeye ve kendinize vakit ayırmaya ihtiyaç duyuyorsunuz. Duygusal olarak zorlayıcı etkiler altındasınız. Hem havanın hem de işinizin sıcak gündemi soluk aldırmıyor olabilir ancak sağlığınızı da önemsemelisiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugünlerde iş arkadaşlarınıza karşı daha anlayışlı davranmak zorunda kalabilirsiniz. Sorunları konuşmak ve öneriler sunarak çözüm üretmek isteyeceksiniz. Bu durumda göstereceğiniz empati can kurtaranınız olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Takım çalışmaları ve işbirlikleri için harika bir gün. Üstleneceğiniz her görevde başarılı olacaksınız. Bu başarıda ekip arkadaşlarınızın da büyük desteğini hissedecek, zor görevlerin üstesinden ekipçe geleceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugün yeteneklerinizi sergilemekten zevk alacağınız, sizi zorlayacak etkenler ile birlikte o zorlukların üstesinden gelmenin keyfini de yaşayacağınız bir gün. Özel hayatınızı ihmal etmemeyi de unutmayın.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Karşınıza çıkan engelleri her zamanki soğuk kanlı ve profesyonel bakış açınızla aşmaya çalışıyorsunuz. Oysa karşınızdakiler sizin gibi değil. Böyle durumlarda soruna göre şekil alabilmelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Toplantılar, eğitimler, davetler ile yoğun bir şekilde geçireceğiniz bugün iş dışında da kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. İş arkadaşlarınızdan beklenmedik destekler görebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

İş yaşamında verdiğiniz sözleri tutmak sizin için çok önemli. Aynı şekilde size karşı verilen sözlerin tutulmaması da sinirlerinizi zıplatıyor. Özellikle bugünkü gibi yoğun gündemli bir iş gününde kimin başına gelse sinirleneceği şeyler, nedense sizin başınıza geldiğinde herkes sizden daha sakin tavırlar bekliyor.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugünü kendinize; neleri seviyorsunuz neleri sevmiyorsunuz, iş ve özel hayatınızda sizin için önemli olanların keşfine ayırın. Üzerinize gereksiz yükler almayın ve geleceğiniz için kendinizi odak noktasına aldığınız planlar yapın.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş