havadurum

600 yıllık Osmanlı Saray yemekleri

Çanakkale’de hizmete giren Osmanlı Sofrası muhteşem dekoru ve yemek çeşitleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeye başardı.

2443
Troya Köprüsü yeni sanayi karşısında açılan Osmanlı Sofrası, kaliteli hizmet anlayışı ile birlikte Osmanlı yemeklerini müşterilerinin damak tadına sunuyor. 300 kişilik kapasiteye sahip Osmanlı Sofrası’na akın eden vatandaşlar, kahvaltının yanı sıra Osmanlı yemeklerine de yoğun ilgi gösteriyor.
 
Kısa sürede adından söz ettiren Osmanlı Sofrası’nın sahibi Gürsel Güneş, 300 kişilik kapasiteye sahip olan işletmede çocuk parkının yanı sıra geniş bahçesiyle nezih bir ortamda hizmet verdiklerini söyledi. Osmanlı Saray yemek çeşitlerinin bakır kaplarla müşterilere sunulduğunu ifade eden Güneş; “İşletmemizde Osmanlı Saray yemeklerinden oluşan çeşitlerimiz  mevcut. Tatlılar, zeytinyağlılar, ızgara, köfte, şiş olmak üzere tüm yemek çeşitlerini de damak tadına sunuyoruz. Yemeklerimizin sunumu bakır kaplarda altı yanar bir şekilde sıcak olarak müşterilere sunuluyor. Kahvaltımızda altı yanan semaverlerle müşterilerin önüne geliyor” dedi.
 
600 yıllık Osmanlı Saray yemeklerinin damak tadına sunulduğu Osmanlı Sofrası, yemek çeşitlerinin yanı sıra farklı ve muhteşem ortamıyla da kente bir ayrıcalık getirdi.
 
 
 
Paylaş