6 yılda 13 bin 890 kilometre pedalladılar

313
Çanakkale Bisiklet Platformu kuruluşunun 6`ncı yılını kutluyor. Bisiklet Platformu 6 yıl içinde 21 bin 549`dan gazla katılımcıyla 281 etkinlikte 13 bin 890 kilometre pedalladı. Platform tarafından yapılan açıklamada, "Başta Çanakkale`de bisiklet kültürünün yerleşmesini ve bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmayı hedefleyerek Çanakkale Bisiklet Platformu`nun kurulması için öncülük eden, sayısız emek ve fedakârlıkta bulunan ÇABİP Kolaylaştırıcı Ekibi olmak üzere destekçimiz olan tüm gönüllülerimize, bisikletseverlere, otoritelere ve kamu kuruluşlarına teşekkürü borç biliriz" denildi.
 
"6`ncı yılımızı doldurmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz"
Açıklamada, bisiklet kültürünün Çanakkale`de yaygınlaşması için 6 yıldır emek verdiklerini ifade edilerek, "Çanakkale Bisiklet Platformu gönüllüleri ve bisikletseverler, Çanakkale`de bisiklet kültürünün yerleşmesini, bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmayı ve kentimizde yaşayan tüm bisikletçilerin ortak bir sesi olmayı hedefleyerek çıktığımız bu yolda, başta siz değerli gönüllülerimiz ve destekçilerimizle birlikte 6. yılımızı doldurmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerine yer verildi.
"281 etkinlik 12 bin 890 kilometre"
Bisiklet Platformu tarafından yapılan açıklamada 6 yıl içinde gerçekleştirilen etkinliklere dair bilgi verilerek, "17 Ekim 2016 tarihinden bu yana 6 yıl içerisinde toplamda 21 bin 549`dan fazla katılımcıyla perşembe-pazar turları, run-trekking etkinlikleri, atölye ve seminerler, milli bayramlar ve kutlamalar da dahil olmak üzere 281`den fazla etkinliği geride bırakarak 13 bin 890 kilometre pedal çevirdik. Bunların yanı sıra "Çanakkale`nin Evlatları Atasının İzinde", "Çanakkale Bisiklet Turu", "Şehitlere Saygı Sürüşü, Şehitlere Saygı Yürüyüşü", "Orman Vatandır Bisiklet Turu", "Rüzgârın Demir Atlıları Troya`ya Sürüyor!", "Pedallar Dönsün Çocuklar Gülsün", "Bir Bisikletten Öte Gibi" birçok projeye de siz değerli gönüllülerimiz ve destekçilerimizle imza attık" denildi.
 
"Bisikletin Kenti Çanakkale" mottosuyla yola çıktık"
Açıklamada son olarak şu sözlere yer verildi, "Başta Çanakkale`de bisiklet kültürünün yerleşmesini ve bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmayı hedefleyerek Çanakkale Bisiklet Platformu`nun kurulması için öncülük eden, sayısız emek ve fedakârlıkta bulunan ÇABİP Kolaylaştırıcı Ekibi olmak üzere destekçimiz olan tüm gönüllülerimize, bisikletseverlere, otoritelere ve kamu kuruluşlarına teşekkürü borç biliriz. "Bisikletin Kenti Çanakkale" mottosuyla çıktığımız bu yolda nice #İyiKiÇABİPVar diyeceğimiz yıllara."
(Damla Yeltekin)
Paylaş