3 Ekim 2024 Perşembe Burç Yorumları

3 Ekim 2024 Perşembe günü burcunuzu neler bekliyor?

564

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Odaklanma ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız eğer, en azından bir müddet için kendinize zaman ayırıp, başka bir alanla ilgilenmeyi deneyin. Böylece hali hazırdaki proje ya da probleminize daha iyi odaklanabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

İmkanlarınızı arttırmak için bugüne kadar kurduğunuz ilişkilerinizden faydalanabilirsiniz. Maddi anlamda refah seviyenizi yükseltmeniz için fazladan iş yapabilir ya da yeni ticaret yolları deneyebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Maddi konularda yeni bir bakış açısına ihtiyacınız var. Her ne kadar son zamanlarda dengeli bir düzen içinde ilerliyor olsanız da hesapta olmayan bazı harcamalar bütçenizi sarstı. İşleri tekrar rayına oturtmanız için bir plan dahilinde ilerlemelisiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

İş yaşamınızda yenilikler sizi bekliyor. Giderek daha da farklı ortamlarda yer alacak, bunun da çalışma hayatınızdaki vizyonunuzu geliştirmeniz için size pek çok kapı açtığını bizzat deneyimleyeceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün zihinsel olarak kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz. Ayrıca öğrenme isteğinizde de bir artış var. Yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz bazı aktivitelere de bugün itibariyle katılabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

İş yaşamınız ile ilgili bazı kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Kişisel hedeflerinize giden yolda size bilerek ya da bilmeyerek engel olan bazı iş arkadaşlarınızı nazik bir dille uyarmanız yerinde olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Gün içinde bazı kişilerin hadsiz tavırları canınızı sıkabilir. Önemli olan bu durumlara sizin vereceğiniz tepki olacak. Çünkü bazen insanlara sınırlarını bildirmeniz gerekebilir. Aksi takdirde aynı türden olaylar yaşanmaya devam edebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Uzun zamandır görüşme fırsatı bulamadığınız kişilerle görüşebilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Bu arada yılların alışkanlıklarının getirdiği ve yalnızca kendinize uyguladığınız bazı kısıtlamaları ortadan kaldırmanız gerekecek.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün ailevi meseleler gündeminizde yer alabilir. Sizden çözüm bekleyen aile bireylerinizle uzun konuşmalar yapabilirsiniz. Bu arada kendi sağlığınızı o kadar geri plana attınız ki; iş artık basit çözümlerle giderilemeyecek hale geldi.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Enerjinizi daha disiplinli bir şekilde kullanmalısınız. Bu sayede iş hayatınızdaki hedeflerinizle birlikte kişisel hedeflerinizi de elde edebilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz ya da günlük rutinlerinizi yenilemek için bugünü bir fırsata çevirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Geçmişin yükünü bir kenara bırakıp, geleceğe odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu sayede ilerlemeniz beklediğinizden çok daha kolay ve sorunsuz bir hal alacak. Yeni projeler kapınızda.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün planlı adımlar atacak ve bu sayede büyük ilerlemeler kaydedeceksiniz. İlerleme ve başarı odaklı olduğunuz bir dönemdesiniz. Her zamankinden çok daha özverili, disiplinli ve kurallı hareket edeceksiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş