29 Ağustos 2024 Perşembe Günü burç yorumları!

Günün anahtar kelimesi: Gücenmek! Bugün sevdiklerimize, bizim için karar verici mekanizmada olanlara ya da aile büyüklerimize gücenebiliriz. 29 Ağustos 2024 Perşembe günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz?

417

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Gerek günün genel enerjisi gerekse içinde bulunduğunuz ortam nedeniyle kendinizi yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Biraz kendinize özel zaman ayırmaya ihtiyacınız olabilir. İş çıkışı kafanızı dinlemek için vereceğiniz ufak bir mola bile günü daha iyi geçirmenizi sağlayabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Kendinize olan güvenininizin hayli yüksek olacağı bir gün. Elinize aldığınız her işi bir şekilde tamamlayacaksınız. Bu da size daha zorlu projeleri gündeminize almak için motivasyon kaynağı olacak.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Finansal konularda güçlenmek için kendinize alternatif yollar arayabilirsiniz. Sizin gibi birden fazla işi aynı anda yapabilen insanlar için sandığınızdan da kolay bir şekilde işleri yoluna koyacaksınız. Moralinizi yüksek tutun.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Başkalarına güvenerek çıktığınız yollar ya da aldığınız kararlardan ufak ufak pişman olmaya başlamış olabilirsiniz. Kendinizi kapana kısılmış gibi hissettiğiniz anlarda çare yine içten gelen gücünüze dayanmak olmalı.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Yeni bir iş ya da düzen arayışında olan Aslan burçları, bugün tanıştıkları insanlar konusunda dikkatli olmalı. Zira bunlardan bazıları gelecek için umut vaadeden karşılaşmalar olsa da bazıları size fırsat kapısı gibi görünmelerine rağmen dert kapısına dönüşebilir.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Uygulayacağınız doğru stratejiler ile geleceğiniz için doğru adımlar atacağınız bir gün olacak. İş ve özel hayatınızda arabulucu rolünü üstlenebileceğiniz bugün canınızı sıkan konuları da ertelemek yerine anında çözeceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Gün içinde hayatın rutin akışından bunalmış hissedebilirsiniz. Bunu değiştirmek için biraz araştırma yapıp, hangi konularda kendinizi daha mutlu hissettiğinizi bulmalı, yönünüzü o tarafa doğru çevirmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Kişisel ilişkileriniz sayesinde duyduğunuz bazı gelişmelerin başınıza açabileceği dertlerin farkında olmak ancak bu konuda hiçbir şey yapamamak sizi derinden üzüyor olabilir. Göz göre göre yaşanacak olanlara karşı eliniz kolunuz bağlı oturmak zorunda kalmaktan başka şu an için yapabileceğiniz bir şey yok.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Duymak istediğiniz haberler bir türlü gelmiyor. Bu da canınızı sıkıyor. Başkalarının alacağı kararlara bağlı olarak şekillenecek bir geleceğin beklentisi oldukça yıpratıcı. Yine de verilen emekler düşünüldüğünde beklemekten başka çareniz yok gibi görünüyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Ortak iş yaptığınız kişiler ile aranızda ufak çaplı gerginlikler, alınganlıklar ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. Herkesin gergin olduğu bir ortamda çalışıyorsanız eğer durum daha da karmaşık bir hal alabilir. Sakin olunmalı.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi dinlendirmeye ihtiyacınız var. Son günlerde iyice ihmal ettiğiniz sağlıklı beslenme ve spor konuları da bugün gündeminize gelebilir. İşler dönülmesi daha zor bir noktaya ulaşmadan ipleri sıkı tutmakta fayda var.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Başkalarından kaynaklı hataları düzeltmekten, insanların ellerine aldıkları işi bir türlü hakkıyla yerine getirmemeleri dolayısıyla çıkan sorunları çözmekten yoruldunuz. Neyse ki bu tür durumlar hafta sonu itirabiyle iyice ortadan kalkacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş