28 Ağustos 2024 Çarşamba Günü burç yorumları!

Tüm burçlar için günün anahtar kelimesi: Dinlemek! 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

870

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün çevrenize adeta enerji saçıyorsunuz. Sizin kendinize sağladığınız motivasyondan başkaları da yararlanacak ve gün içinde halledilmesi gereken tüm işler bir çırpıda bitiverecek.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Gün içinde okuyacağınız bir makaleden ya da bir bilgi notundan oldukça etkileneceksiniz. Yüksek ihtimalle finansal geleceğiniz için atacağınız adımlara öncülük edecek bu bilgi ile ilerlemek sizin açınızdan faydalı olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugün aklınıza gelen fikirleri hayata geçirmeniz için uygun koşullar oluşacak. Siz de bu fırsatları gerçek birer kazanç haline getirebileceksiniz. Çok çalışıyorsunuz ancak karşılığını almak üzeresiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Yakınınızda bulunan ve sizden hemen hemen her şekilde faydalanmaya çalışan, tabiri caiz ise asalak kişilerden yakanızı sıyırmaz, onları idare etmeye devam ederseniz; sonunda tükenen siz olacaksınız. Daha fazla ödün vermeyin.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Fikirleriniz ve iş bitiriciliğiniz ile ön planda olacağınız bir gün sizi bekliyor. Elbette her zamanki gibi takdir edenlerinizden daha fazla size çelme takmak isteyenler ile de uğraşmanız gerekecek.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Merak ettiğiniz hemen hemen her sorunun yanıtını bugün alabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler ile ilgili konularda doğru soruları sorabilirseniz eğer, karşılığında ihtiyacınız olan doğru cevapları da bulabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bazı konularda işin kolayına kaçmak olmasa da kestirmeden gitmek isteyebilirsiniz. Bu da sizi bilmediğiniz yollara sokabilir. Elbette ki yeni şeyler denemek her zaman yararlıdır ancak bazen en kısa yol en iyi bildiğiniz yoldur. Aklınızda bulunsun.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugüne kadar arkasını kolladığınız bazı insanların nasıl olup da size sırtlarını döndüğüne şaşırmanız gerçekten çok enteresan. Neticede bu insanlara sizi incitebilmeleri için fırsat yaratan da siz değil misiniz?

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Aldığınız yaraların kabuk tutabilmesi için zamana ve yakınlarınızın sevgisine ihtiyacınız var. İşler şu an için sizin açınızdan karmaşık ve yolunda gitmiyor olabilir. Umutsuzluğa kapılmak ya da sabırsız davranmak yerine alternatif üretmeye odaklanın.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Dalgın ve düşünceli bir ruh hali içinde olabileceğiniz bugün, sizin iç dünyanızda yaşadıklarınızı başkalarına belli etmeme huyunuz yüzünden aynı ortamı paylaştığınız kişiler tarafından donuk olarak yaftalanabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Gelecek için ümitlenebileceğiniz bazı gelişmeleri sabahın ilk saatlerinden itibaren duymaya başlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek, zeka ve tecrübenizi göstermek için güzel bir gün olacağa benziyor.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bazen farkındalığı yüksek bir insan olmanın acı verici yanı ile uğraşmanız gerekiyor. Her ne kadar bu duruma alışkın olsanız da özellikle çok bunaldığınız anlarda sizi yargılamadan anlayacağını bildiğiniz kişiler varsa, sırtınızı onlara yaslamaktan çekinmeyin.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş