22 Haziran 2024 Burç Yorumları!

22 Haziran Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız detayları haberimizde okuyabilirsiniz.

1166

Hafta sonuna Oğlak burcunda meydana gelen dolunay ile başlıyoruz…

Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan)

Bugün dikkatli ve sabırlı olmanızın karşılığını alabileceğiniz bir gün. Özellikle iş hayatındaki otorite figürleri sayesinde beklediğin fırsat ayağına gelebilir.

Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs)

İş ya da eğitim amaçlı seyahat planları gündeminize gelebilir. Hukuksal konularda dikkatli ve planlı olmanız elzem.

İkizler Burcu (21 Mayıs - 20 Haziran)

Yatırımlar ve uzun vadeli mali planlamaların önem kazandığı bu süreçte, kazandığınızı dengeli harcamak ve muhakkak tasarrufa önem vermeniz gerekiyor. Geleceğinizi de düşünmelisiniz.

Yengeç Burcu (21 Haziran - 22 Temmuz)

Ortaklarınızla olan ilişkilerinizde daha ciddi bir tutum sergilemeniz gerekiyor. İkili ilişkilerinizde uzlaşmacı olmaya özen gösterin.

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Günlük rutinlerinizin sizi bulunduğunuz yere sabitlemesine izin vermeyin. Hayatınızda yapacağınız ufak çaplı değişiklikler ile hem kendinize hem de çevrenize büyük bir iyilik yapmış olacaksınız.

Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

İş hayatında emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz, yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi işinize yansıtabileceğiniz bir gün.

Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)

Aile ve iş yaşamınız arasındaki dengeyi daha iyi kurmalısınız. Bu konuda çok da zorlanmayacaksınız. Yalnızca biraz daha özverili olmanız gerekebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep burcu için kazançlı bir dönemin kapıları açılıyor. Bugüne kadar işinize gösterdiğiniz özenin üzerine biraz daha eklemeniz gerekebilir.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Öğrenmeye olan açlığınızı gidermek için kendinize her gün bir hedef bulabiliyor olmanız zaman zaman çevrenizin size gıpta ile bakmasına neden oluyor. İş hayatında bu özelliğiniz bugün sanki daha da bir ön planda.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay size yenilenme için büyük kapılar açıyor. Tek yapmanız gereken o kapıdan içeri bir adım atmak.

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

Kendi içinize yönelme isteği duyduğunuz bir gün. Ancak bu kadar içsel eleştiri yapmak bir noktadan sonra sizi çıkmaza da sokabilir. Bazen bir virgül koyup, geleceğin size getireceklerine odaklanmanız daha hayırlı olabilir.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

Her şeyi planlamaktan yoruluyor olabilirsiniz. Başkalarının gözünde fazla kontrolcü gibi de görünüyor olabilirsiniz ama bunlara kulaklarınızı tıkamanız; kendinize ve kararlarınıza güvenmeniz gerekiyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş