22 Eylül 2024 Pazar Burç Yorumları

22 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

397

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Makarna, tost gibi hızlı yapılan yiyecekler ile öğünlerinizi atlıyor olmanız beslenmeniz için gereken öğeleri almanıza engel oluyor. Biraz daha dikkat etmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Gün içinde yaşadığınız bazı olaylardan oldukça kötü kokular geldiğinin siz de fark ettiniz. Olayların iç yüzünü öğrenmeniz için biraz daha beklemeniz gerekebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Finansal konularda dikkatli olmalı, bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmalısınız. Riskli yatırımlardan mümkün mertebe uzak kalmaya çalışmalasınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün kendinizi bazı tartışmaların içinde bulabilir, bu duruma düştüğünüz için kendinize kızabilirsiniz. Nedeni ne olursa olsun arada kalan taraf olmamaya dikkat edin.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Hayattan beklentileriniz artacak. Aileniz de bu beklentilerinizi gerçeğe dönüştürmek için sizin ile birlikte harekete geçecek.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sosyal çevrenizin hareketleneceği bir gün bugün. O nedenle gelen davetlere katılmanız sizin için gayet keyif verici olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün yaratıcılık gerektiren konularda oldukça verimli işlere imza atacaksınız. İnsanlar ile olan ilişkilerinizde olayların seyrini değiştirecek adımlar atabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugün ev hayatınız için değişiklikler yapmak iseyeceksiniz. Hareketli ve sosyal bir gün sizi bekliyor. Bu arada yeni insanlar ile de tanışabilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bazı sınırları kolayca aşabilir, gözünüzü karartıp daha önce aklınıza bile gelmeyen bazı adımları atabilirsiniz. Dikkatsizce davrnamamanız hayrınıza olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Risk almak konusunda her zamankinden daha hevesli olabilirsiniz ancak özellikle ekonominizi etkileyen konularda riskli adımlar atmak pek doğru bir karar olmayabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Her zamankinden farklı olarak tepkileriniz daha yavaş olabilir. Özellikle dengeyi korumanız gereken durumlar yaşayacaksınız gibi görünüyor.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Ortaklıklar bugünlerde hayatınızda daha fazla önem kazanabilir. Bu nedenle vereceğiniz kararları daha fazla tartarak vermelisiniz. Dengeyi korumanız gerekebilir.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş