Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Yelken Ligi’nin 2024-2025 sezonu 3. ayağı olan 2025 Yıldızlar Kupası, kıyasıya mücadelelerle devam ediyor. IQ Foil ve Techno 293 sınıflarında gerçekleşen yarışlarda sporcular üstün performans sergiliyor.
EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona, iki ülkeden 12 kulüp ve 11 ferdi sporcu katılıyor. IQ Foil sınıfında 56, Techno 293 sınıfında ise 95 sporcu yarışarak şampiyonluk için mücadele ediyor.
Yarışların ilk gününde sporcular uygun hava koşullarını beklerken, parkura çıkma fırsatı bulamadı. Ancak ikinci gün, hava şartlarının elverişli olmasıyla yarışlar başarıyla tamamlandı. Organizasyon, rüzgârın uygun olması halinde üçüncü gün yarışlarıyla devam edecek.
(ERHAN TAYLAN)