16-18 Mayıs 2025 tarihlerinde “Gençlik, Gençler için Çalışıyor!” temasıyla düzenlenecek 2. Çanakkale Gençlik Çalıştayı, gençlerin çözüm önerilerini paylaşacağı bir platform sunuyor.
Çanakkale Belediyesi tarafından organize edilen ve 15-30 yaş arasındaki gençlerin eğitim, kariyer, gençlik, kültür ve dilek-şikayet gibi başlıklarda yaşadıkları sorunlara yönelik yapıcı çözümler geliştirmeyi amaçlayan çalıştay, Çanakkale Seramik Müzesi’nde gerçekleştirilecek.
Katılımcılar, @genc.canakkale Instagram hesabı üzerinden sorularını iletebilir veya WhatsApp bilgilendirme grubu aracılığıyla çalıştay ekibine ulaşabilir.
(HABER MERKEZİ)En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.