17 Temmuz 2024 Çarşamba Günü burcunuzu neler bekliyor?

Gökyüzünün bize kimi zaman hoş kimi zaman ise canımızı sıkacak sürprizler hazırladığı bir güne hazır mısınız? 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1010

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Beklenmedik gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bugüne özellikle yeniliklere kucak açmanız gerektiğini bilerek başlamalısınız. Zira hiç de ummayacağınız haberler alabilirsiniz. İş hayatınızda risk almaya yatkın olacağınız bir gün.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Farklı yolları denemek için büyük istek duyacağınız bir gün. Alışkın olduğunuz rotanın dışına çıkmak, keşifler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize güveniniz de yerinde üstelik. Tek dikkat etmeniz gereken unsur, başkalarının sizin kadar ehil olmayabilecekleri olmalı.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Güne enerjik ve hırslı başlayacaksınız. Bu da sizi ani ve düşüncesiz hareketler yapmaya itebilir. Dengenizi koruyabilirseniz, özellikle iş ortamında karşınıza çıkabilecek sorunlarla daha iyi baş edebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kariyerinizde çevrenizdekilerden destek gördüğünüz; sevilip sayıldığınızı hissedeceğiniz bir gün. Ancak beklenmedik meydan okumalar da sizi bekliyor olacak. Kendinizi iyi ifade ettiğinizden, söylemek istediklerinizi doğrudan söylediğinizden emin olun.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün sizi sürprizler ve çatışmaları bir arada getiriyor. Kararlılık ve özgüvenle atacağınız her adım bir sonraki adımınızı gerçekleştirmenizde hızlanmanızı sağlayacak. Stratejik düşünme yeteneğinizin faydalarını göreceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Uyum, denge ve samimiyet bugün için anahtar kelimeleriniz olacak. Özellikle de iş yaşamında parlayacağınız bir gün. Satış-pazarlama gibi bir alanda çalışıyorsanız, bugün elde edeceğiniz kazançlar sizi epey sevindirecek.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Gününüzü sağlığınızı iyileştirmeye ve uzun zamandır ihmal ettiğiniz spora adayın. Bu sizi gün içindeki kötü düşüncelerinizden arındırmaya yardımcı olacak. Rahat bir gün geçirmek için fırsatları değerlendirin.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Sabah saatlerinde kendinizi yorgun ve bunalmış hissedebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise bu türden enerjilerden kurtulmuş olacaksınız. Sevdiklerinizle yapacağınız sohbetlerden büyük keyif alacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Gün içinde bitirmeniz gereken ama pek de heyecan verici olmayan işleriniz var. Son rötuşları hallederek rahatlamanıza çok az bir zaman kaldı. Sorumluluklarınızın yerini biraz daha keyifli işler alacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Kariyer adımlarınızı daha dikkatli ve odaklanarak atmanız, ileride daha büyük başarılar elde etmenizi sağlayabilir. Beslenmenizde ise özellikle liften zengin olan gıdalara yönelmek sorunlarınızı azaltabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Sanatsal ve estetik konularda yaratıcılığınızla göz dolduracaksınız. Başarı, şans ve hoş sürprizler bugün kapınızı birden fazla kez çalabilir. Sevdiklerinizle birlikte olmaktan büyük keyif alacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Eğitim ve seyahat konularında fırsatlar sizi bekliyor. Aynı anda pek çok işi halledeceğiniz, zaman yönetiminiz ile çevrenizdekilerin takdirini kazanacağınız bir gün. Planlarınızdaki detaylara özen gösterirseniz, sorunsuz bir gün sizi bekliyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş