14 Ağustos 2024 Çarşamba Günü burç yorumları!

Her türden iletişimde dikkatli olmamız gereken bir gün bizi bekliyor. 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

905

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Hırslarınızı kontrol altında tutabilirseniz, gün içinde karşınıza çıkacak durumlar ile başa çıkmanız daha kolay olacak. Yoksa kendinizi kaptırabilir ve büyük çaplı hatalar yapmaya açık olabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Aile bireylerinizin yaşayacağı bazı büyük çaplı değişimler sizi de yakından ilgilendiriyor. Henüz yalnızca gözlemci konumunda olduğunuz bu duruma yakında müdahil olmanız gerekebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Sizin hayatınızı sizin yerinize yönetmek isteyenlere yönelik tavrınız en başından bu yana net. Bundan sonra da aynı netlikte devam edecek. Başkaları ne düşünürse düşünsün, sonunda büyük bedeller de ödeyecek olsanız bildiğinizi okumaya devam edeceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Elde etmek istediğiniz şeyler için başkalarını yönlendirmek amacıyla kullandığınız enerjinizi, başka kanallarda kullanmanız sizin için daha verimli olacak. Bu durumun başkaları tarafından fark edilmediğini düşünmeniz ise oldukça safça olur.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Yaratıcı işlerde çalışıyorsanız eğer bugün ihtiyaç duyacağınız itici gücü kendinizde bulacak, elinizi atacağınız işlerden başarıyla ayrılacaksınız. İlham perileri sizinle olacak bugün.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Aldığınız risklere, karşılıklı konuşmalarınızdaki restleşmelere dikkat! Bugün ağzınızdan aslında söylemek istemeyeceğiniz ya da gerçekte sizi yansıtmayan cümleler çıkabilir. İki düşünüp, bir konuşmakta fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İletişimde oldukça yoğun olacağınız bir gün. Bu kadar yoğun konuşma trafiğinin sonunda özellikle finansal anlamda kazançlı çıkacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Gerek iş gerekse özel hayatınızda bazı değişimlere hazır olun. Büyük ihtimalle birbirini tetikleyen bir dizi gelişme yaşanabilir. Sakinliğinizi korumakta zaman zaman zorlanabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün yapacağınız görüşmelerde kendinizi olabilecek en iyi şekilde ifade edecek, derdinizi doğru bir şekilde karşı tarafa aktarabileceksiniz. Bundan sonraki günler değişim rüzgarlarını arkanıza aldığınız günler olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Sosyal mecralarda yapacağınız paylaşımlar konusunda dikkatli olmanızı gerektiren bir gün. Paylaştığınız mesajların okuyanlarca yanlış anlaşılmayacağından emin olmanız sizin hayrınıza olacak.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bu dönemde yediklerine içtiklerinize gerçekten dikkat etmeniz gerekiyor. Dengeli beslenmeyi gözardı ettiğiniz için başgösteren sağlık sıkıntılarınız artmaya başlıyor.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün çalışma hayatınızda önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Hali hazırdaki projelerinizi dikkatlice gözden geçirmeli, alacağınız kararları da ince eleyip sık dokumalısınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş