11 Temmuz 2024 Perşembe Günü burcunuzu neler bekliyor?

Uzun zamandır yolunda gitmeyen bazı işlerin çözüme kavuştuğunu görebileceğimiz 11 Temmuz 2024 Perşembe günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız, sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Okumaya yükselen burcunuzdan başlayın!

1244

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Yakın aile bireylerinizden birinin hayatıyla ilgili olarak alacağı kararlar sizi de etkileyecek. Umalım da işler bundan sonra sizin de istediğiniz yöne doğru ilerlesin. Yarın dolaylı da olsa sizin için şanslı bir gün olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Hafta sonu için yoğun bir gündem sizi bekliyor. O nedenle hafta içinde fırsat buldukça dinlenmek istemeniz gayet doğal. Yalnızca sevdiklerinize hak ettikleri ilgiyi verdiğinizden, günün stresini onlardan çıkarmadığınızdan emin olun.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Hem iş hem de özel hayatınızda pek de alışık olmadığınız türden bir yoğunluğun içinde buldunuz kendinizi. İşler yavaş yavaş rayına girerken sinirleriniz de haliyle yıprandı. Karamsarlığa kapılmadan bugüne kadar gelebildiyseniz eğer, bundan sonrası için işlerin biraz daha yoluna gireceğini bilmek sizi daha da sevindirecektir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kendinize ve evinize küçük hediyeler alabilirsiniz. Alışveriş yaparken bütçenizi aşmamaya özen göstermeniz yararınıza olacak. Sağlığınıza gerekli hassasiyeti gösterdiğinizden emin olun.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Çok uzun zamandır aklınızda olan ama sürekli olarak ertelediğiniz o aramayı bugün yapmalısınız. Hem karşı taraf için hoş bir sürpriz olacak hem de sizin için yeni haberler almak için bir fırsat. Değerlendirdiğinize pişman olmayacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Hem ev hem de iş yaşamınızda birçok yeniliği bir anda göğüslemek zorunda kaldınız. Üstelik aynı anda zaten hassas olan maddi durumunuz da sizi bir hayli sallantıdaydı. Bugünden itibaren işler biraz daha sizin ihtiyaç duyduğunuz yönde ilerleyecek.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Yaşanmışlıklarınızdan ders çıkarmalı ve bu yönde ilerlemeye devam etmelisiniz. Bu sizin kişisel gelişiminizde önemli bir rol oynayacak. Zamanınızı iyi değerlendirin.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Evinizdeki ufak tefek eksiklikleri gidermek, küçük çaplı tadilatlar yapmak için güzel bir gün. Maddi açıdan da hayli olumlu bir dönem içinde olduğunuz için yakın zamanda karşılığını alabileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Yaz başından bu yana gerek ev gerekse iş hayatınızla ilgili çeşitli sınavlardan geçiyorsunuz. Üstelik bu sınavlar yakın zamanda bitecek gibi görünmüyor. Yanınızda size destek olan sevdikleriniz ile birlikte bu zorlu süreci atlatacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Hak ettiğiniz saygıyı görmediğinizi hissettiğiniz zamanlar yaşıyorsunuz. Ancak unutmayın ki pek de objektif bir bakış açısına sahip olduğunuzu iddia edecek durumda değilsiniz. Geçmişten bugüne gelen bazı hatalarınız yüzünden bugün canınızın sıkılmasından daha doğal bir şey olamaz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Değişik enerjiler altında kafanızın karışabileceği bir güne uyandınız. Olaylara başkalarının penceresinden de bakmayı başarabilirseniz bugün karşınıza çıkacak iletişim sorunlarını ustalıkla halledebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Hem kafanızı dinlemeye hem de sevdiğiniz aile bireyleriyle yeniden bir araya gelmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Bunun gerçekleşmesi için çok az bir süre daha sabır göstermeniz gerekecek.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş