1 Ekim 2024 Salı Burç Yorumları

1 Ekim 2024 Salı günü burcunuzu neler bekliyor?

301

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Kararlı bir şekilde işlerinize odaklanacaksınız. Hedeflerinize ulaşmanız için etrafınızın da desteği ile karşınıza çıkacak fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Haftaya hızlı bir başlangıç yaptınız, devamı gelecek.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Yeteneklerinizi sergilemekten geri kalmayın, bugünlerde hiç tahmin etmediğiniz kişilerin sizi gözlemlediğini bilmelisiniz. Bu gözlemlerin sonunda size özel bir teklif ile kariyerinizde yeni bir döneme adım atabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İş hayatınızda ani karar vermemeye dikkat etmelisiniz. Çünkü sizi bekleyen sürprizler ve birden fazla teklifi kapınızda bulabilirsiniz. Tüm bunları dikkatle değerlendirerek başarının tadını çıkarmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kişisel ilişkilerinizde ani kararlara ve fevri çıkışlara karşı dikkatli olmalısınız. Özellikle aileniz ile arandaki iletişimi sakinlikle sürdürmelisiniz. Sakin ve mantıklı hareket etmelisiniz. Kariyer anlamında ise daha kararlı davranmanız gerekiyor.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Çalışma hayatınızda kendinden emin bir şekilde ilerlemeli, gerekirse yeni bir düzen inşa etmelisiniz. Doğru bir strateji, sabır ve güç ile oyunu yöneten taraf siz olabilirsiniz. Özel hayatınızda da güzel gelişmeler kapıda.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

İş hayatınızda gündeme gelen sorunlar karşısında fikirlerinizi açıkça belirtmekten çekinmeyin. Çözüm odaklı tavrınız ile ortamın dengesini bulacak kişi siz olacaksınız. İnisiyatifi ele almanız gerekebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugünlerde riskli hamleler almak yerine, sağlam temellere oturmuş stratejileri izlemek sizin için daha faydalı sonuçlar doğuracak. Özellikle de yatırım yapmak isteyen Teraziler için her adımı dikkatli planlamak önemli.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İş hayatınızın ilerleyen dönemleri için şimdiden sağlam bağlantılar kurmaya başlamalısınız. Gerekli adımları bir an önce atarak, önümüzdeki günlerde çok işinize yarayacak bazı kişiler ile tanışmanız için bugünler güzel fırsatlar içeriyor.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Planlı ve doğru strateji ile de ilerliyor olsanız, karşınızdakilerin tavırları tüm bu düzeni bozabilir. Yeni bir düzen kurmakta ya da size dayatılanı sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Yine de hafta ilerledikçe daha iyi haberler alacaksınız. O yüzden umutsuzluğa kapılmayın.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün çalışma yaşamınızda daha organize ve disiplinli olmanız gerekiyor. Zaman zaman dikkatinizin dağılabileceği ve işlerinizde aksamalar yaşanabileceği günlerden geçiyorsunuz. Detaylara dikkat edilmeli.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Hem iş hem de özel hayatınızda dengeyi korumaya özen göstermelisiniz. Özel hayatınızdaki gelişmeler iş yaşamınızı, işteki olaylar ise özel hayatınızı etkiliyor çünkü. Sorumluluklarınızın bilincinde olarak hareket edin.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Gerek iş gerekse aile ortamında düzeni sağlayan kişi siz olduğunuz için, yükünüz de iki kat artıyor. Olaylara yaklaşımınızda daha katı bir tutum sergilemeniz ve bazı keskin kararlar almanız gerekebilir.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş