havadurum

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan dorukta! 5. tur maçlarında bugün hangi maçlar oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları bugün oynanacak. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak olan kupada hangi takımlar sahaya çıkacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Ziraat Türkiye Kupası’nda bugünün programı…

1491

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tur heyecanı bugün başlıyor. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler de belli oldu. Futbolseverler Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçlarının oynanacağı tarihi ve karşılaşmalarının hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Peki, “17 Ocak Ziraat Türkiye Kupası hangi maçlar var, hangi kanalda?” İşte 17 Ocak Ziraat Türkiye Kupası maçları…

ZTK 5. TUR MAÇLARI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları bugün ve yarın oynanacak. Maçlar ise aSpor’dan canlı olarak yayınlanacak. İşte Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maç programı:

17 OCAK ÇARŞAMBA

13.00 Bitexen Antalyaspor-Siltaş Yapı Pendikspor (Corendon Airlines Park Antalya)
13.00 RAMS Başakşehir-Boluspor (Başakşehir Fatih Terim)
15.00 Gaziantep FK-Bodrum FK (Kalyon)
17.00 Corendon Alanyaspor-Yılport Samsunspor (Alanya Oba)
19.00 Yukatel Adana Demirspor-Anagold 24Erzincanspor (Yeni Adana)
21.00 Fenerbahçe-Adanaspor (Ülker)

18 OCAK PERŞEMBE

13.00 EMS Yapı Sivasspor-Ankara Keçiörengücü (BG Grup 4 Eylül)
15.00 Mondihome Kayserispor-Gençlerbirliği (RHG EnerTürk Enerji)
17.00 TÜMOSAN Konyaspor-Göztepe (MEDAŞ Konya Büyükşehir)
19.00 Trabzonspor-Manisa FK (Papara Park)
21.00 Galatasaray-Ümraniyespor (RAMS Park)

ZTK 5. TUR MAÇLARINDA NELER OLACAK?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçlarında birçok ilginç eşleşme var. Süper Lig’de zirve yarışı veren Fenerbahçe, Adanaspor’u konuk edecek. Galatasaray ise Ümraniyespor ile karşılaşacak. Beşiktaş ise dün akşam Eyüpspor’u 3-0 mağlup ederek adını 6. tura yazdırdı. Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tur maçları sonunda 16 takım 6. tura yükselecek. 6. tur maçları ise 25-26 Ocak tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecanı kaçırmayın! Bugün ve yarın oynanacak maçları ASpor’dan canlı izleyebilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası’nda son gelişmeleri ve haberleri takip etmek için web sitemizi ziyaret edin. Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyon kim olacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş