Yüzme sporu revaçta

Çanakkale`de spor olgusuna yeni bir anlayış getirip, işlerlik kazandıran İl Temsilcisi Yusuf Eroğlu camiada bütünlük sağladı

963
 Öncelikli olarak sporun unsurlarına gereken değeri veren Yusuf Eroğlu, en iyi yatırımın insana olduğunu benimseyen davranışla yüzme camiasının aynı hedef doğrultusunda odaklanmasında önderlik yaptı. Görev ve işlevlerinin yanında moral - motivasyonu da göz ardı etmeden hizmet vermeyi ilke edinen Yusuf Eroğlu, Yüzme hakemlerinin yanı sıra bu kez Çanakkale Yüzme camiasını bir araya getirip, hedef birlikteliği yaratma amacında.. Bunu yönelik olarak, 1 Haziran 2013 cumartesi günü saat 10.00`da Çanakkale Yüzme Camiasının Balıkçı 286`daki sabah kahvaltısında biraraya gelmesinin programını yapan Yusuf Eroğlu`nun bu yaklaşımı Çanakkale sporunda takdirle karşılanıyor.     
 
          
 
               Tecrübesizler müsabakaları 1 Haziran`da
 
Yeniden Çanakkale Yüzme İl Temsilciliği görevine atanan Uzman Veteriner Hekim Yusuf Eroğlu, çalışmalarına hızlı başladı. Daha önce Nisan ayında yapılması gereken, ancak organize edilemeyen Tecrübesizler Teşvik Müsabakalarının 1 Haziran 2013 cumartesi günü saat 14.30 da Anafartalar Olimpik Yüzme Havuzunda yapılmasını sağladı.. Eroğlu faaliyetle ilgili olarak şöyle konuştu.”Yeniden başladığımız görevin ağırlığını biliyoruz. Bu görevi tekrar kabul etmemizdeki en büyük unsur, hakem arkadaşlarımız. Yüzme camiası ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`dür. Her defasında söylediğimiz gibi, amacımız üç tarafı denizlerle çevrili olan Çanakkale’de Yüzme Sporu`nu en üst düzeye getirmektir. 3 yıl önce verdiğimiz sözleri tuttuk. Ne demiştik. Çanakkale’den Milli Takıma oyuncu yetiştirmek. Bu gün milli takıma giden 3 sporcuya sahibiz. Cumartesi günün yapılacak müsabakalarda ilk defa  ve lisansı olmayan sporcular yarışacak. Zevkli geçmesi beklenen bu yarışmaları izlemek üzere Çanakkale’deki sporseverleri havuzumuza davet ediyoruz. Giriş ücretsizdir”
 
Olay Spor
Paylaş