havadurum

Yüzme denince İÇDAŞ

1210

 Anafartalar Olimpik Yüzme Havuzu’nda, 11-12 Yaş İl İçi Vize Müsabakaları yapıldı.  Gerçekleşen yarışmalar sonucunda B1- B2- A1- A2- A3- A4 barajlarından en az 3 barajı geçmiş olan sporcular  Yüzme Federasyonu’nun düzenleyeceği 11-12 Yaş İl İçi Vize Bölge Müsabakalarına gitmeye hak kazandılar. İÇDAŞ Spor Kulübü, Belediye Spor Kulübü, Gençlik Spor Kulübü, Işık GSK, Elit Yüzme, Anafartalar Yüzme Kulübü ve Çanakkale Ay Yıldız Spor’dan oluşan 7 kulübün toplam 31 sporcusuyla yarıştığı İl İçi Vize müsabakalarında İÇDAŞ 6 sporcu ile yer aldı

 
Başarılı sporcular;
Öykü Durmuş 
Beyza Kocavira
Elif Arslan
Yusuf Kenan Nuralı
Cemal Efe Kızoğlu
 
İÇDAŞ’lı 8 Yelkenci Milli Takıma
İÇDAŞ Yelken Sporuna damga vurmaya devam ediyor. Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programında yer alan 420-470-Techno 293-RS:X Milli Takım kampları 4-08 Mart 2019 tarihleri arasında Urla ve Çeşme Paşalimanı/ İzmir tesislerinde gerçekleştirilecek. Bu önemli organizasyona 8 İÇDAŞ’lı sporcu iştirak edecek.
2018 Atatürk Kupası ve 2019 Kış Kupası sıralamasına göre 
420 Klasmanında sporcular;
Doğa Deniz Çıkman 
ZulalTürkoğlu ,
Techno 293-RS:X klasmanında ise sporcular;
Nehir Helvacıoğlu
Merve Vatan
Miray Şakı
Tuğçe Akyıldız
Yaman Kayacık 
Zeynep Türkoğlu
 
Tecrübesizler deneyim  kazandılar
İÇDAŞ Yüzme Takımlarının en Minikleri Tecrübesizler Yüzme yarışmalarında kendilerini gösterdiler. Çoğunun ilk yarışı olan Tecrübesizler Müsabakasında minikler başarılı bir performans sergiledi. İÇDAŞ Spor Kulübü, Belediye Spor kulübü, Gençlik Spor Kulübü, Işık GSK, Elit Yüzme, Anafartalar Yüzme Kulübü ve Çanakkale Ay Yıldız Spordan oluşan 7 kulübün katılımıyla 98 sporcunun yarıştığı Tecrübesizler Yüzme Müsabakasına İÇDAŞ 28 yeni sporcusuyla iştirak etti.
(Zeynel Yöner)
Paylaş