Yüzme camiası kahvaltıda

Çanakkale Yüzme İl Temsilcisi Yusuf Eroğlu Yüzme sporu unsurlarına Balıkçı 286`da verdiği kahvaltı ile birlik beraberliğin pekişmesine katkı sağladı

2093
Çanakkale Yüzme İl Temsilciliği`ne ikinci kez atanan Uzman Veteriner Hekim Yusuf Eroğlu yoğun bir çalışma programı uygulamaya başladı.Yusuf Eroğlu (Koca Yusuf) camiada sevgi - saygı ortamına dayanan bütünlüğün meydana gelmesi için faaliyetlerini çok yönlü sürdürmeye devam ediyor.
 
 
 
Asli görev ve işlevlerinin yanı sıra moral değerlere de önem veren Eroğlu önceki gün Balıkçı 286 Restaurant`daki kahvaltıda Çanakkale Yüzme camiasını buluşturarak, samimi bir havanın oluşmasını sağladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Kulüp yönetimleri, antrenörler, hakemler, sporcular ve ailelerin katıldığı kahvaltıda ortak hedef, Çanakkale`nin Yüzme sporunda ivme kazanmasına yönelikti.
 
 
 
 
Anıların tazelendiği, dostlukların pekiştiği, özgüvenin arttığı, motivasyonun tavan yaptığı ve diyaloğdan yana mesafe alınan kahvaltıya iştirak eden camianın unsurları öğleden sonra Anafartalar Yüzme Havuzu`nda yapılan Tecrübesizler Yarışmaları`nda görev üstlendi.
 
Olay Spor
 
Paylaş