Yörükler başkanını seçti

Çanakkale Yörükleri Derneği Başkanı Hasan Sebai Karakoç ile yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etti.

750
 
Genel kurulun ardından Çanakkale Yörükleri Dernek Başkanlığı’na Hasan Sebai Karakoç, Dernek 2. Başkanlığına Mustafa GÜR, Teşkilatlandırma Sekreterliğine Fahrettin Ovalı, Mali Sekreterliğe Muhammet Orhan, Basın ve Halkla İlişkiler Sekreterliğine Fatih Orhan, İl Kurumsal İlişkiler ve Organizasyon Sekreterliğine Nevzat Gül, İl Eğitim ve Sosyal İlişkiler Sekreterliğine Fahrettin Koru seçildi.
 
Ziyarette konuşan Çanakkale Yörükleri Dernek Başkanı Hasan Sebai Karakoç; “Derneğimiz isminden de anlaşılacağı üzere Çanakkale merkez, tüm ilçe, belde ve köylerini kapsamakladır. Yeni hazırlanan tüzüğün ışığında, ihtiyaç duyulan yerlerde, şubeler açma imkanına kavuştuk. Derneğimiz kuruluş aşamasında iken yakın illerimizden başlamak üzere Ege ve Akdeniz bölgelerinden bir çok il ve ilçelerinde daha önce kurulmuş olan ve bu alanda, bulunduğu toplumlarla başarılı çalışmalar yapan Yörük Dernekleri ziyaret edilmiş ve örnek faaliyetler izlenmiştir. Ayrıca Balıkesir, Bursa, Bilecik, Eskişehir ve bölgelerinde kurulan "Yörük Dernekleri" ile temasa geçilerek Yörükler Dernekleri Federasyonu"na katılma çalışmalarımızda devam ediyor. Derneğimize yurdumuzun her bölgesinden, her meslekten vatandaşımız üye olabilecek” dedi. Karakoç, daha sonra yeni yönetim kurulunda yer alan üyeleri Başkan Gökhan’a tanıttı. Başkan Gökhan ise, yeni oluşan yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.
Paylaş