Yolunuz açık olsun!

Mutlak hedefi Play-Off olan Ç.Belediyespor Rota Koleji Gazi Gençlik’i 3-1 mağlup edip, ilk 4 takım arasına girdi...

390
18 Mart Spor Salonu’nda İzmir ekibini bu sezon ikinci kez mağlup eden filenin Mavi-Beyazlı sultanları 1.lige yükselme mücadelesinde öne çıktı...
 
Çanakkale Belediyespor seri galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. 18 Mart Spor Salonu’nda bu kez İzmir temsilcisi Rota Koleji Gazi Gençlik takımını 3-1’le geçip, bir engeli daha geride bıraktı. Antrenör Vedat Mekik yönetimindeki Mavi-Beyazlı takım böylelikle ligde oynadığı 18 maçta; 5 yenilgiye karşın, 13 kez de salonlardan galibiyet sevinciyle ayrıldı. Barutlar İnşaat Çerkezköy Belediyespor’un önünde topladığı 39 puanla şimdilik de olsa barajı geçti.
 
Sezonu ilk 4 arasında bitirecek takımların Play-Off’a yükseleceği kategoride son 4 haftaya girildi. Çanakkale Belediyespor sırasıyla İstanbul’da FMV Işıkspor, iç salonda İzmir ekibi Arkas, Körfez’de Kocaeli Büyükşehir Belediyespor ve yine iç salonda Altınoluk’la karşılaşıp, sezonun birinci aşama maçlarını tamamlayacak. Son dört maçta puan kaybı yaşaması beklenmeyen Mavi-Beyazlı kızların büyük olasılıkla Play-Off grubuna yükseleceği sanılıyor.
 
Olay Spor
Paylaş