havadurum

Yoksa oyuna mı geldik?

Zeytin Kültür Merkezi’nde Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu oyuncuları; 2 perdelik komedi olan “Yoksa oyuna mı geldik?” adlı tiyatro gösterimi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

1271
 
 
Bir döneme damgasını vuran “Nokta ile Virgül” çiftinin Nokta’sının oynadığı “Yoksa Oyuna mı Geldik?” oyunu izleyenler tarafından tam puan aldı. Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Nokta lakaplı Abdullah Şahin’in Sibel Nançin ile birlikte oynadığı güldürürken düşündüren oyunu “Yoksa oyuna mı geldik? ” ile Küçükkuyu Zeytin Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren oyunun bir bölümünde bütün dünyada izlenme rekorları kıran Güney Koreli şarkıcı PSY’nin ‘Gangnam Style’ dansını taklit ederken salondaki izleyicilerde eşlik etti. Güldürürken düşündüren oyunu Küçükkuyulu sanatseverler ilgi ile izledi. Tiyatrocu Metin Zakoğlu’nun yazdığı ve yönettiği oyun, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
 
Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, gecenin sonunda tiyatro ile ilgili yaptığı açıklamada; “Tiyatro dünyasının duayeni Abdullah Şahin ve ekibi ile bizlere çok güzel dakikalar yaşattılar. Gösteride halkımızın da büyük bir katılım göstermesi ayrı bir güzellikti. Nokta Tiyatrosu ekibine bir şeyleri düşünmemize teşvik ettikleri ve eğlendirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Sanatı ve sanatçıyı böyle etkinliklerle sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Yapılan konuşmanın ardından Başkan Balkan, tiyatro ekibine gösteri sonunda hediye takdim etti.
 
Paylaş