Yılın spor olayı

Bir önceki sezon Şampiyonlar ligine alınmayan Fenerbahçe’nin yerine hasbelkader Trabzonspor alındı ya, ardından Başkan Sadri Şener “Bizim Şampiyonluk kupamız hemen verilsin” dedi.

368
Bu öngörüyü, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ile Tahkim Kurulu “Ret” etti ve “Fenerbahçe şike yapmamıştır, şike sahaya inmeyip, teşebbüste kaldığı için cezai müeyyide uygulanmayacaktır” diyerek hem Fenerbahçe’yi akladı, hem de bir önceki sezonda Şampiyonluğunu tescil etti. Ancak, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bununla da yetinmedi ve dedi ki “UEFA’dan edindiğimiz verilere göre, Fenerbahçe yine Şampiyonlar ligine alınmayacak. O nedenle, Sarı-Lacivertli takım yerine yine bizim Şampiyonlar Ligine gitmemiz gerekiyor”
 
Hey hat… Bu kez, Trabzonspor’un karşısına UEFA çıktı ve dedi ki “Fenerbahçe’nin 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi’ne katılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Sarı-Lacivertli takım Galatasaray’la birlikte Devler Liginde yer alacaktır” Haydaaa… Spor’da rekabet, yeşil sahalarda ve meşru zeminde yapılır. Böyle rekabet olmaz olsun. Sen son iki sezonda Fenerbahçe’ye 6 kez mağlup olacaksın, ondan sonra da kalkıp, aklanan Fenerbahçe’nin yerine “Şampiyonlar Ligine bizim gitmemiz gerekiyor” diyeceksin. Bu kadar pişkinliğe de pes doğrusu...
 
Olay Spor
Paylaş