havadurum

Yıldız "Çanakkale voleybolu, daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor"

881

 Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yıldız, Çanakkale’deki voleybol kulübü başkanları ile toplantıda buluştu. Yalova Restorantta düzenlenen toplantıya Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız, Yeşil Bayramiç Spor Kulübü Başkanı Bülent Bora, Kale 1957 Spor Kulübü Başkanı Serter Gezer, Çanakkale Belediye Spor Başkanı Levent Çetin, Biga Çiçeklidede Spor Kulübü Başkanı Ferhan Tüzemen katıldı. 4 kulübün bir araya geldiği toplantıda, Çanakkale’deki voleybol ve kulüplerin daha iyi yerlere gelebilmesi için görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Yıldız; “Daha iyi bir politika ve daha iyi bir yapıyla, en kısa zamanda herkes daha iyi yerlere gelecektir. Çünkü başkanlarımız çok ciddi emek, tempo ve özveri gösteriyorlar. Eğer bu özveri, gönüllülük esas olmamış olsaydı bu işer yapılamazdı” dedi. Çanakkale Belediye Spor Kulübü Başkanı Levent Çetin;  “Çanakkale gibi küçük bir şehirde voleybolun her kademesinde mücadele eden dört kulübümüzün olması, Çanakkale ve Türk voleybolu için güzel bir şey. Bunu bir üste noktaya taşımak için, birbirimizin bilgisinden, birikiminden, tecrübesinden yararlanmamız gerekiyor” dedi. 

 
 
“Birlikteliği Çanakkale sporunda sağlamaya çalışıyoruz”
Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yıldız; “Ben Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Çanakkale’de bulunan dört güzide kulübümüzün başkanlarıyla beraber toplantıda buluşmak istedim. Amacımız, Çanakkale’deki voleybol sporunu, ‘Nereye taşıyabiliriz, nasıl birlikte hareket edebiliriz, Çanakkale’ye katkımız ne olur?’ bunu görüşmek. Sonuçta hepimiz, Çanakkale çatısı altında biriz. Bu birliği, dostluğu hem rekabetle hem de perçinleşen fair-play eşliğinde hoş bir noktaya taşımak istiyoruz. Günümüzde en revaçta olan sporlardan birisi voleyboldur. Federasyon olarak, çok güçlü ve Türkiye’deki en iyi federasyon sayılıyoruz. İlçe, il ve Türkiye geneline yaymak kaydıyla ‘Hepimiz, aynı takımdayız’ mantığını öne çıkarıyoruz. Kulüplerimiz, yorgun ve mücadeleci bir sezon geçirdiler. Kale 1957’nin 1’inci lige çıkması ve Yeşil Bayramiç ve Biga’nın yine ligde kalması en büyük sevincimizdir. Fakat Çanakkale Belediyesporumuz’un Sultanlar Ligi’nden 1’inci lige düşmesi voleybol camiası olarak hepimizi üzdü. Tabi bu bir spordur, düşülür, kalkılır, çıkılır. Daha iyi bir politika ve daha iyi bir yapıyla, en kısa zamanda herkes daha iyi yerlere gelecektir. Çünkü başkanlarımız çok ciddi emek, tempo ve özveri gösteriyorlar. Eğer bu özveri, gönüllülük esas olmamış olsaydı bu işler yapılamazdı. O yüzden başkanlarımıza, hem Çanakkale hem de Türk sporuna verdikleri katkı ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu buluşmalarımız, bundan sonra da devam edecektir. Birlikten güç doğar. Biz de bu birlikteliği Çanakkale sporunda sağlamaya çalışıyoruz. Bugün de bunun temelini atmış oluyoruz” dedi. 
 
“Salih Yıldız’ın federasyonda olması, Çanakkale voleyboluna büyük katkı sağlayacaktır”
Yeşil Bayramiç Spor Kulübü Başkanı Bülent Bora; “Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yıldız’a bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz. Salih Yıldız’ın da federasyonda olması, bize ve Çanakkale voleyboluna büyük katkı sağlayacaktır. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
“Salih Bey’e, federasyonda bizi temsil ettiği için, bize verdiği destek için teşekkür ediyoruz”
Kale 1957 Spor Kulübü Başkanı Serter Gezer; “Biz, 2 yıllık bir kulübüz, yani daha yeni kurulduk. Burada değerli başkanlarımızla bir araya geldik. Sezon bitti ve burada sezonun değerlendirmesini yapıyoruz. ‘Önümüzdeki yıl neler yapabiliriz, nasıl güç birliği oluşturabiliriz, Çanakkale voleybolunu nasıl Türkiye’de söz söyleyebilir hale getirebiliriz?’ bunun mücadelesini vereceğiz. Birlikte olduktan sonra yapamayacağımız bir şey yok. O yüzden Salih Bey’e, federasyonda bizi temsil ettiği için, bize verdiği destek için ve nazik davetleri için teşekkür ediyoruz. Diğer Başkanlarıma da yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi. 
 
“Dört kulübümüzün olması, Çanakkale ve Türk voleybolu için güzel bir şey”
Çanakkale Belediye Spor Başkanı Levent Çetin; “Ben de bizleri bir araya getirdiği için Salih Bey’e teşekkür ediyorum. Burada hem başkanlarımızla kaynaşıyoruz hem de geçmiş sezon ve yeni sezon değerlendirmesi yapıyoruz. Çanakkale gibi küçük bir şehirde voleybolun her kademesinde mücadele eden dört kulübümüzün olması, Çanakkale ve Türk voleybolu için güzel bir şey. Bunu bir üste noktaya taşımak için, birbirimizin bilgisinden, birikiminden, tecrübesinden yararlanmamız gerekiyor. Bu düşünceleri görüşmek için bir araya gelmemiz çok önemli. Bunu ara ara tekrarlayıp, karşılıklı desteği arttırmamız gerekiyor” dedi. 
 
“Çanakkale ve Türk voleybolunun daha iyi yerlere gelmesini temenni ediyoruz”
Biga Çiçeklidede Spor Kulübü Başkanı Ferhan Tüzemen; “Bu toplantı, Salih Bey’in önderliğindeki ilk toplantımız. Bu Çanakkale ve Türk Voleybolu için çok güzel bir başlangıç oldu. Yeni sezonda tüm kulüp başkanlarıma başarılar diliyorum. Önümüzdeki yıllarda Çanakkale ve Türk voleybolunun daha iyi yerlere gelmesini temenni ediyoruz. Salih Bey’e de bizleri böyle güzel bir amaç için bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz” dedi.
(Baykal Sağlam)
Paylaş