havadurum

Yılbaşı Bilet Fiyatları 2024 ? Yılbaşı İkramiyeleri Ne Kadar? Yılbaşı Bileti Kaç TL? 2024 Yılbaşı Çekilişi Detayları

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. Bu yıl 400 milyon TL’lik büyük ikramiye dağıtılacak. Bilet fiyatları ise tam 400 TL, yarım 200 TL ve çeyrek 100 TL olarak belirlendi. Milli Piyango yılbaşı çekilişi 31 Aralık gecesi canlı yayında gerçekleştirilecek.

1539

Yeni yıla girerken zengin olma hayali kuranlar için heyecanlı saatler başladı. Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi için bilet satışları devam ediyor. Peki, yılbaşı ikramiyeleri ne kadar? Milli Piyango yılbaşı biletleri nereden alınır? Milli Piyango yılbaşı çekilişi ne zaman, nerede, nasıl yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Milli Piyango Yılbaşı Biletleri Nereden Alınır?

Milli Piyango yılbaşı biletlerini Milli Piyango Online web sitesi, Milli Piyango mobil uygulaması ve Milli Piyango bayileri üzerinden alabilirsiniz. Online bilet almak için Milli Piyango Online adresine giriş yapabilirsiniz. Mobil uygulamayı ise App Store veya Google Play Store’dan indirebilirsiniz. Bayilerden bilet almak isteyenler ise en yakın Milli Piyango bayisini bulmak için Milli Piyango Bayi Sorgulama sayfasını ziyaret edebilirler.

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Ne Zaman, Nerede, Nasıl Yapılacak?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi 31 Aralık 2023 gecesi saat 20.00’de başlayacak ve televizyonda canlı olarak yayınlanacak. Çekiliş, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü binasında yapılacak. Çekilişte, 100 adet numara küresi ve 1 adet ikramiye küresi kullanılacak. Numara kürelerinden çıkan sayılar, ikramiye kürelerinden çıkan ikramiyelerle eşleştirilecek. Çekiliş sonuçları Milli Piyango Sonuçları sayfasından açıklanacak.

Milli Piyango Yılbaşı İkramiyeleri Ne Kadar?

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL olarak belirlendi. Bu yıl büyük ikramiye tamamı dağıtım garantili. Yani büyük ikramiye çıkana kadar çekiliş devam edecek. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Çekilişte ayrıca 1 adet 40 milyon TL, 10 adet 1 milyon TL, 30 adet 100 bin TL, 100 adet 10 bin TL, 200 adet 5 bin TL, 2 bin adet bin TL, 10 bin adet 500 TL, 40 bin adet 300 TL, 200 bin adet 200 TL, 1 milyon 200 bin adet 100 TL ve 2 milyon 400 bin adet 80 TL ikramiye verilecek. Ayrıca amorti ikramiyesi olarak da 8 milyon adet 40 TL ikramiye dağıtılacak.

Milli Piyango Yılbaşı Biletleri Ne Zaman Bitiyor?

Milli Piyango yılbaşı biletleri, 31 Aralık 2023 günü saat 18.00’e kadar satılmaya devam edecek. Ancak biletlerin tükenme ihtimaline karşı son dakikaya bırakmamanızı tavsiye ederiz. Biletlerinizi erkenden alarak yılbaşı çekilişine katılma şansınızı artırabilirsiniz.

Milli Piyango Yılbaşı Biletlerinde Şanslı Numaralar Hangileri?

Milli Piyango yılbaşı biletlerinde şanslı numaraların belirlenmesi tamamen rastlantıya bağlıdır. Ancak bazı numaraların daha çok tercih edildiği veya daha çok ikramiye kazandırdığı bilinmektedir. (Saim Tunçman)

Paylaş