havadurum

Yetenekli sporcular aranıyor!

Yeni sezonda Bayanlar Voleybol Takımıyla 1.ligde mücadele verecek Çanakkale Belediyespor oyuncu seçmesi için turnuva düzenleyecek

739
Sona eren sezonda Acıbadem Bayanlar Türkiye 1.ligine yükselen Çanakkale Belediyespor`da yönetim isabetli bir kararla "Yetenek Turnuvası" düzenlemek için düğmeye bastı.
"Yetenek sizin çocuğunuz olabilir" sloganı ile yola çıkıp, Bayanlar Voleybol Takımı alt yapısına oyuncu kazandırmak isteyen Çanakkale Belediyespor Yönetimi, güzel bir organizasyon gerçekleştirecek. Turnuva 30 Haziran - 5 Temmuz 2013 tarihleri arasında belirlenecek spor salonunda yapılacak.
Türkiye Bayanlar 1. Ligin çiçeği burnunda yeni takımı Çanakkale Belediyespor`da yönetim turnuvanın alt yapı oyuncu kadrosunu güçlendirmek hedefine yönelik olduğunu açıkladı.
Yetenekli çocuklar arasında aranan tek özellik ise katılımcıların 1996 ve daha sonraki yıllarda doğmuş olması.  Turnuvada yer alacak gençlerin konaklama ve ağırlanmasını Çanakkale Belediyespor Kulübü üstlenecek. Organizasyon sonunda seçilecek öğrencilerin okul faaliyetlerini kulüp belirleyecek. Çanakkale Belediyespor yönetimi yapılacak turnuva ile tesbit edilecek oyuncular ya da yetenekli çocuklarla anlaşma yapılacağını, gerektiğinde altyapı ve genç takımına alarak maçlara çıkmalarının sağlanacağını açıkladı. Turnuvaya katılmak için başvuruların Çanakkale Belediyespor Kulübü İdari Bürosuna yapılacağı bildirildi.
Paylaş