Yerel liglerde sona doğru

Çanakkale Amatör Kümelerinde sezon sonu yaklaşıyor. Gelibolu Harbişspor’un İl Şampiyonluğu ile sonuçlanan U-16 kategorisinin ardından sahalar 2.Amatör Lig ile U-13’lere kaldı.

295
Yedinci hafta maçları tamamlanan 2.Amatör Ligin  A grubunda 17 puanlı Çardakspor ile B grubunda kayıp puansız Çiçeklidedespor liderliklerini sürdürüyor. Bu iki takım 1. Amatör Lige koşuyor. Ancak, A grubunda Çardakspor’u takip eden Evreşespor ve Gelibolu Gölcük Gençlikspor zirve yarışını ısrarla sürdürüyor. Her iki grupta Umurbeyspor, Kocayaylaspor, Küçükuyuspor ve Balıklıçeşmespor değişik nedenlerle ligden ihraç  edildiler.
 
U-13’lerde ligin 7, 8 ve 9. hafta maçları geride kaldı. A grubunda 8’de 8 yaparken, rakip fileleri 50 kez sarsan Dardanelspor liderliğini açık ara devam ettiriyor. B grubunda 9 maçta 1 yenilgiye karşın 8 galibiyet alan 24 puanlı Çiçeklidedespor da grup birinciliğine koşuyor.  C grubunda ise 7’de 6 yapan 18 puanlı Geliboluspor Harbişspor’un önünde maç fazlasıyla liderliğini sürdürüyor. 18 takımın mücadele verdiği U-13 liginde Arslancaspor ile Özel İdarespor ligden ihraç edilen takımlar oldu.
Paylaş