Yerel ligler ses getiriyor...

4 kategoride oynanan Çanakkale amatör ligleri bol gollü geçiyor. Yöresel rekabet canlanıyor. Genellikle favoriler kazanıyor. Hedefli takımlar hamle yaparak, aşama kaydediyor.

533
Şimdi gözler Süper Amatör Ligde Yeni Çanspor - Arslancaspor arasında ertelenen maça çevrildi. İl Tertip Kurulu bu önemli müsaba-kanın yarın (20 Şubat 2013) saat 14.00`de Karabiga`da oynanmasına karar verdi.
 
Süper Amatör Ligde, 28 puanlı lider Geliboluspor, takipçileri 26 puanlı Yeni Çanspor ve 24 puanı bulunan Arslancaspor ile Karabiga Belediye Gençlik yarışı soluk soluğa götürüyor. Lapsekispor ile Mahmudiye Belediyespor`un ligde kalması zor.
 
1.Amatör Lig’de, 36 puanlı Yeşil Bayramiçspor`la, 33 puanı bulunan Barbarosspor şimdiden Süper Amatör Lige göz kırpıyor. Bu iki takımı Gelibolu ekibi Harbişspor sıkıştırıyor. Ancak Barbarosspor`daki düşüş devam ediyor.
 
U-19 liginin A grubunda 14 puanlı Bozcaadaspor, B grubunda maç fazlası olan 13 puanlı Bigaspor lider bulunuyor. U-14 Liginin yarı final ilk karşılaşmalarında ise Barbarosspor, Hastanebayırıspor ve Kepezspor maçlarını 3`er puanla kapattı.
Paylaş