havadurum

Yerel ligler bol gollü

Çanakkale Amatör Küme maçlarına 4 kategoride yapılan maçlarla devam edildi. Favoriler kazandı...

320
12 kulübün yer aldığı 2.Amatör’de 3. hafta maçları tamamlandı. Tüm müsabakalarda gol sesi çıktı. Yollarına kayıp puansız devam eden Evreşespor, Çiçeklidedespor ve Etilispor gruplarında şimdiden fark yarattı. Bolayırspor, Umurbeyspor, Kocayaylaspor ve Balıklıçeşmespor henüz puanla tanışamadı.
 
U-19 kategorisinde yarı final ve final maçları Ayvacık’ın sentetik çimle kaplı sahasında oynandı. Bigaspor Bozca-adaspor’u  (3-1),  Barbarosspor Biga Adaspor’u (8-6) mağlup edip, finale yükseldi. Finalde Bigaspor’u 6-4 yenen Barbarosspor U-19’larda Çanakkale Şampiyonu oldu.
 
U-16 yerel futbol liginin 6 ve 7. hafta maçları geride kaldı. A grubunda 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan toplayan Harbişspor liderliğini sürdürüyor. B grubunda 6’da 6 yapan, maç başı gol ortalaması 5’i geçen, 32 gollü ve 18 puanlı Bigaspor zirvede yer alıyor.
 
18 kulübün 3 grupta mücadele verdiği  U-13 liginde 3, 4 ve 5. hafta müsaba-kaları oynandı. A grubunda yaptığı 3 maçı da kazanan 9 puanlı Dardanel-spor, B grubunda 12 puanlı Çiçek-lidedespor ve C grubunda 4’te 4 yapan ve 16 atıp, henüz kalesinde gol görmeyen 12 puanlı Harbişspor yarışı önde götürüyor.
Paylaş