havadurum

Yerel futbolda; Sezon planlaması

Çanakkale futbolunun 2013-2014 sezonu yol haritası ile takvimini belirlemek için Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu`nda toplanan sporun unsurları diyaloğ kurup, birlik-beraberlik sergilediler

848
 
Yeni sezon takvimini belirlemek üzere yapılan oturuma; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Çanakkale ASKF Genel Başkanı Dr. Firuz Erdil, Futbol İL Temsilcisi Hayrettin Acar, Futbol İl Disiplin Kurulu Başkanı Av. Cengiz Tuğral, İl Hakem Hakem Kurulu adına Niyazi Vandemir, TÜFAD Şube Başkanı Teknik Direktör Mustafa Meteertem, Çanakkale Dardanelspor Gençlik Geliştirme Teknik Direktörü Ahmet Duman, Saha Komiserleri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Mahmut Tonka, ASKF Genel Başkan Yardımcısı Cabir Kaşdemir, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Ataol, Mithat Bayrak, Turgut Tutum, İrfan Amuca, Özgür Şahin, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fenerbahçe`nin eski yıldız futbolcusu İbrahim Ejder, eski yıldız futbolculardan Mustafa Akarcalı ve Spor Kulüplerinin Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.
Toplantıda Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından, Amatör Spora vermiş oldukları katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu’ya, Futbol İl Disiplin Kurulu Başkanı Av. Cengiz Tuğral’a, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Kırbıyık’a, TFFHGD Çanakkale Şube Başkanı Emre YILMAZ’a, TÜFAD Çanakkale Şube Başkanı Mustafa Meteertem’e, Futbol Saha Komiserleri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Mahmut Tonka’ya ve 2012-2013 sezonunda kategorilerinde başarılı olan Spor Kulüplerinun başkanlarına plaket verildi. Toplantıda 2013-2014 sezonu Futbol İl Tertip Kurulu seçimleri yapıldı. Futbol İl Tertip Kurulu seçimlerinden sonra verilen arada, ASKF tarafından toplantıya katılanlara Pilav ikramında bulunuldu.
Daha sonra, Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig fikstür çekimleri yapıldı. Süper Amatör Lig’de Çan Termikspor ve 1. Amatör Lig’de Mahmudiye Belediyespor’ un Lige katılamayacaklarını belirten dilekçeleri üzerine 2013-2014 sezonunda Süper Amatör Ligin 11 ve 1. Amatör Ligin 9 takımla oynanmasına karar verildi.
 
SÜPER AMATÖR LİG (26 Ekim`de başlayacak)
1- KARABİGA BELEDİYE GENÇLİKSPOR
2- ADASPOR
3- HASTANEBAYIRISPOR
4- GELİBOLU HARB-İŞSPOR
5- YEŞİL BAYRAMİÇSPOR
6- ARSLANCASPOR
7- ÖZEL İDARESPOR
8- BİGASPOR
9- Ç.BARBAROSSPOR
10- GELİBOLUSPOR
11- KEPEZSPOR
 
1. AMATÖR LİG (5-6 Ekim`de başlayacak)
1- LAPSEKİSPOR
2- EVREŞESPOR
3- YENİÇİFTLİK ECESPOR
4- ÇARDAKSPOR
5- EZİNESPOR
6- KOCATEPE GENÇLİKSPOR
7- GÖKÇEADASPOR
8- GEYİKLİ BELEDİYESPOR
9- TARIMSPOR
 
 
 
 
Paylaş