Yerel derbi keyif verdi

Hedefli ekipler Çanakkalespor’la Arslancaspor çekişme içinde geçen maçta 0-0’lık eşitliği bozamadı

995
 
 
18 Mart Stadı Sentetik sahasında oynanan ve yüzlerce futbol tutkununun heyecan içinde izlediği müsabakada taraflar yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi. 1`er puan iki takıma yaramasa da, üzmedi de. 6. hafta sonunda Çanakkalespor ile Arslancaspor namağlup ünvanlarını sürdürdü.
 
 
Hakem Ali Şansalan`ın yönettiği müsabaka genelde Arslancaspor`un üstünlüğü ile geçti. İkinci yarının ilk 30 dakikasında Arslancaspor risk alarak etkili hücum futbolu oynadı. Çanakkalespor orta sahada sıkıntı yaşadı. Arslancaspor`un özverili mücadelesi beğeni topladı. Bu sonuç şampiyonluğu hedefleyen Bigaspor`a yaradı.
 
 
Cezalı olan Arslancaspor Antrenörü Ali Rıza Gürbüz müsabakayı tribünlerden heyecan içinde izledi. Takımına taktikler verdi. Arslancaspor kulübesi, oyuncu değişikliklerini de Gürbüz`ün talimatıyla yaptı. Davul - zurnalı ekiplerin neşe kattığı maçta coşku doruk noktasına çıktı.
 
 
Maçtan sonra konuşan Çanakkalespor Antrenörü Aşikar Çelik, “Orta sahada rakibimize karşı üstünlük kuramadığımız için istediğimiz pozisyonları da bulamadık. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler, gol adına sonuç vermedi. Rakibimiz çok koştu ve çok mücadele etti. Biz aynı mücadele ile karşılık veremedik. Arslancaspor’u kutluyorum” dedi.
Paylaş