havadurum

Yenice Devlet Hastanesi’ne anlamlı ziyaret

Yenice Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuk hastalar, Yenice Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin ziyaretiyle neşelendi. Öğrenciler, çocuk hastalarla eğlenceli etkinlikler yaparak onların moral ve motivasyonunu yükseltti.

736

Yenice Devlet Hastanesi’nde yatan çocuk hastalar, Yenice Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin sürpriz ziyaretiyle mutlu oldu. Öğrenciler, çocuk hastalarla birlikte oyunlar oynayarak, hikayeler anlatarak, şarkılar söyleyerek ve hediyeler vererek onların hastane ortamından uzaklaşmalarını sağladı.

Ziyaretin Amacı

Ziyaretin amacı, çocuk hastaların hastane ortamından uzaklaşarak bir süreliğine de olsa keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktı. Öğrenciler, çocuk hastaların ilgi ve ihtiyaçlarına göre farklı oyunlar, hikayeler, şarkılar ve hediyeler hazırladı.

Öğrencilerin Duyguları

Öğrenciler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocuk hastalarla iletişim kurmanın ve onlara destek olmanın kendilerine de çok şey kattığını söyledi. Ziyaretin, hem çocuk hastaların hem de öğrencilerin gelişimine katkı sağladığını belirtti.

(Erhan Taylan)

Paylaş